Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Dekning på leiebil i USA forklart

  I tillegg til å ha de beste ratene passer, vi hos Auto Europe på at du har all den dekningen du trenger for å holde deg trygg på veien i USA. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg om å gjøre research om forskjellige dekningsalternativer og du kan enkelt finne en tillittsverdig tilbyder med gode priser.Hos Auto Europe vil vi sørge for at du som kunde alltid er godt informert slik at du slipper å bekymre deg og kan fokusere på å planlegge den perfekte ferien. Vi sørger for at du er godt dekket på din reise i USA med en ekstensiv pakke som inkluderer alle påkrevde dekninger for å kjøre bil på andre siden av dammen.Her er en liste over dekningene som er inkludert i våre rater når du leier bil i USA.

  Ansvarsforsikring (LI)

  Gir dekning opp til statens påkrevde minimum. Husk at dette beløpet varierer fra stat til stat, så det er viktig at du leser kontrakten nøye.

  Ekstra ansvarsforsikring (ALI)

  Tilbyr dekning i tilfelle ulykke som påfører skade på objekter eller personer utenfor leiebilen. Dekker opp til USD 1 000 000. En enkelt uforsikret motorist er også dekket for opp til USD 1 000 000 per hendelse.

  Kollisjonsskadedekning (CDW) og Tyveribeskyttelse (TP)

  Denne dekningen eliminerer kundens ansvar i tilfelle skade på – eller tyveri av leiebilen. Denne tjenesten kan også inkludere dekning for dekk og frontrute, men dette er det viktig å sjekke når du booker. Begge er inkludert i rater med Null Egenandel, derfor bør kunden ikke kjøpe ekstra dekning ved henting.

  Dekning for usikrede motorister (UMP)

  I de fleste tilfeller inkluderer ratene UMP. Denne kommer i kraft når en annen person skader din leiebil og ikke har dekning selv.

  Som du ser gir Auto Europe sine dekninger deg som kunde fred i sinnet når du booker gjennom oss. Det er likevel viktig at du leser og forstår nøyaktig hva som er dekket gjennom din kontrakt. Les nøye gjennom voucheren din før du henter bilen og pass på at du forstår all informasjonen der. Husk at ekstra gebyr kan gjelde dersom du vil legge til flere sjåfører, men når dette er gjort er disse også inkludert under dekningen. Når du ankommer din destinasjon i USA og det er på tide å hente bilen er det mulig at du blir tilbudt ekstra dekning av din bilutleier ved disk. Det er da svært viktig at du vet hva som er dekket allerede og hva som ikke er det. Du kan da vurdere om du ønsker å legge til flere produkter. Produktene du blir tilbudt ved disk og hva som er inkludert i disse varierer fra utleier til utleier. Vi har listet noen alternativer under:

  Personskadeforsikring (PAI)

  Dekker medisinke kostnader og dødsfall for leietaker og passasjerer ved skade i leieperioden.

  Dekning for peronlige eiendeler (PEC)

  Sikrer personlige eiendeler for leietaker og nære familiemelemmer i leieperioden.

  Road side plus (RSP)

  Inkluderer dekning for erstatning av nøkkel, service dersom du skulle låse deg ute av bilen, drivstofflevering om du går tom for drivstoff i tillegg til andre tjenester.

  Veiassistanse

  Denne dekningen dekker mekaniske feil og motorstopp i tillegg til hjelp med dekk og batteri (erstatning av skadet dekk/batteri), utelåsning (hjelp til å komme inn i bilen når nøkkelen er innelåst i bilen) og levering av drivstoff om du skulle gå tom. Merk at kostnader for enstra dekk og drivstoff ikke er inkludert.

  Med andre ord, en leiebil fra Auto Europe kommer alltid med dekning for bilen og ansvarsforsikring. Det du velger å legge til lokalt er ekstra dekninger for deg selv og dine eiendeler.Til slutt; hvor kan du finne all denne informasjonen? Ganske enkelt – all informasjonen over finner du i bookingprosessen under Vilkår, betingelser og lokale avgifter. For hjelp eller om du har spørsmål er vi tilgjengelige på telefon 7 dager i uken på +49 89 120 89 270. Du kan også kontakte oss online!Vi ønsker deg en trygg reise!

  Bloggsøk


  Kategorier