Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Den perfekte ferien offline

  En ferie offline – er det mulig i dag? Tross alt handler ferie om å ha det morsomt og slappe av så hvorfor frarøve oss selv behovet for sosiale medier? Det skal noe spesielt til for å få oss til å slå av telefonen. I dag er det nærmest forventet at man er tilgjengelig hele tiden, men om du tenker over det er dette en veldig ny ide og bør ikke forventes av noen. Vi trenger alle tid for oss selv, og til å vie oppmerksomheten til dem som er fysisk til stede rundt oss.Hvis vi deler noen statistikker med deg får du kanskje en bedre forståelse av hvor viktig det er for reisende i dag å holde seg online. Auto Europe, en anerkjent bilutleiemegler har nylig gjennomført en undersøkelse blant reisende om hvordan de tilbringer ferien. Det viser seg at reisende bruker teknologi som mobiltelefon, tableter og laptoper i ca 2,8 timer per dag mens de er på ferie. Hele 2 timer av disse tilbringes med sosiale medier. Av de spurte oppga 25% at de bruker sosiale medier til å kommunisere med venner og familie via statusoppdateringer og bilder.

  Det er litt skummelt og trist at vi tilbringer så mye tid på nettet fremfor å være tilstede i øyeblikket; Du går fort glipp av ferien og det som skjer rundt deg mens du har øynene festet på skjermen. Sosiale medier er en fin måte å dele minner med andre på men når det gåt utover sosialt samvær og evnen til å slappe av uten WiFi begynner det å bli en kilde til stress. Mange med stressende arbeidssituasjoner er vant til å være tilgjengelig hele tiden og blir stresset av tanken på at arbeidskollegene ikke kan få tak i dem mens de er borte. Det er fort gjort å si at du 'bare skal jobbe i en time' eller 'bare ta en telefonsamtale' men ferie er viktig for både kropp og sinn og det er den tiden man skal glemme hverdagen litt. Når man gjør seg tilgjengelig for å jobbe fra hotellrommet går det ut over ferien og kan fort skape gnisninger med dem du er sammen med.Det er vanskelig å tømme hodet for hverdagsproblemer og bare nyte omgivelsene og øyeblikket, men det er verdt innsatsen. Tross alt er det umulig føle seg avslappet når du hele tiden oppdaterer facebook for å se likes og kommentarer, eller dersom du venter på en telefon fra jobben når som helst. Det at vi alltid skal være tilgjengelige er som nevnt en ny ide og det må være greit å kreve litt tid for seg selv, uten forstyrrelser der telefonen er av.

  Begynn å øve før ferien ved å planlegge en tur i skogen eller til stranden og la mobiltelefonen ligge hjemme, eller avslått i bilen. Tenk på hva som virkelig gjør at du slapper av. En fjelltur, kanskje å ligge i hengekøyen ute med en god bok, jogge eller kanskje du slapper best av når du fisker?I begynnelsen vil det føles rart å ikke være tilgjengelig men etter en stund glemmer du at mobiltelefonen ligger hjemme på stuebordet eller i hanskerommet. Nyt selskapet til dem som er til stede og skap gode minner sammen, de vil garantert sette pris på det; spesielt om du er en av dem som vanligvis har vanskelig for å legge fra deg telefonen.Ferie skal handle om å slappe av og sosiale medier og meldinger kan vente mens du lader batteriene.

  Bloggsøk


  Kategorier