Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Enveisreiser med Auto Europe

  Har du noensinne tenkt på å leie bil et sted, kjøre dit du vil og levere den tilbake i en annen by? Takket være enveisreiser er dette helt mulig; fly til din destinasjon, hent bilen, ta en road trip og fly hjem fra endestoppet. Perfekt ferie!

  Auto Europe tilbyr ikke bare enveisreiser mellom forskjellige steder i samme land (innenlands enveisreiser) men også i noentilfeller enveisreiser mellom to forskjellige land europeiske land (internasjonale enveisreiser). Internasjonale enveisreiser medfører et ekstra gebyr, men det er vel verdt opplevelsen.

  Forstå gebyr for enveisreiser

  Når du søker etter en tilbud i vår søkemotor og ber om en enveisreise viser vi alltid en beskjed om at enveisreiser kan medføre restriksjoner og gebyr. Når du booker vil vårt reservasjonsteam se over de gjeldene reglene for den valgte utleier og de planlagte destinasjoner. Vi vil så bekrefte om enveisreisen er tilgjengelig, i tillegg til å opplyse om eventuelle gebyr. Hvis du synes gebyret er for høyt kan du alltids kansellere bookingen gratis.

  Innenlands enveisreiser

  Tidligere var det slik at når du hentet og leverte bilen på to forskjellige steder ville det (avhengig av utleier) vanligvis medføre et gebyr. Men takket være Auto Europes lange samarbeid med bilutleiefirmaene vil det i dag for det meste være gebyrfritt å reise fra ett sted i landet til ett annet. Det mest vanlige kravet er bare at leieavtalen må være for minst 3 dager.Det er derfor en super ide å planlegge å hente bilen på en kant av landet for å levere den tilbake i en annen. På denne måten kan du nyte en roadtrip med alt du vil oppleve av byer og landskap. Du kan for eksempel dra fra Roma til Milano.

  Ring oss! Hvis du vil sammenlikne forskjellige selskapers gebyr og vilkår for en planlagt enveisreise er det enkleste å ringe vårt reservasjonsteam. La oss hjelpe deg med å planlegge tidenes reise!

  Bloggsøk


  Kategorier