Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Facebook konkurranse – Favorittbiler!

  Auto Europe avsluttet nylig nok en konkurranse. Denne gangen bad vi dere om å velge deres favorittbil blant tre luksusbiler som vi la ut bilde av på vår Facebookside. Vi bad dere også fortelle oss hvorfor akkurat denne bilen er din favoritt. Et vanskelig valg når alternativene er luksusmodeller fra Lamborghini, Aston Martin og Ferrari! Også denne gangen fikk vi mange gode og underholdende svar og vi har kost oss veldig med innleggene deres. Vi ønsker å takke alle som har deltatt! Vi gratulerer!

  Lamborghini Aventador

  Dessverre kunne vi ikke lodde ut en bil – premien bestod i stedet av to gavekort fra Amazon til en verdi av 25 EURO. Lars Hansen og Ronny Pedersen av med seieren i denne omgang. Lars valgte Lamborghinien som sin favoritt med begrunnelsen «Gult er kult og det finnes ikke noe råere!!!» mens Ronny fortalte oss at han alltid har drømt om en Ferrari: «Må bli den røde Ferrarien.... Alltid drømt om!»  Drømmer kan bli virkelighet

  Dersom du også har drømt om å kjøre en luksuriøs sportsbil er det lurt å ta en kikk på våre nettsider neste gang du skal leie bil. Hos oss er nemlig ikke en luksusbil en fjern fantasi; Auto Europe har biler i luksusklasse til leie over hele verden og prislappen for å sette seg bak rattet på en BMW, Porsche Panamera eller Bentley er kanskje ikke så stiv som du frykter - les mer om leiebiler i luksuskategori her! Ring oss gjerne dersom du vil ha informasjon, hjelp eller veiledning til leie av luksusbil! Følg med på våre sosiale medier og delta i vår neste konkurranse! Kanskje er det din tur til å vinne neste gang?

  Luksus leiebiler

  Bloggsøk


  Kategorier