Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Opplev fantastiske, merkelige Japan

  Dykk dypt i det fascinerende landet Japan, og opplev en uendelig mix av spennende kultur, mat, rariteter og mye mer. Vi har laget en liste over unike japanske ting som virkelig er verdt turen.

  Dyrekafeer og dyreøyer
  Hvem er ikke glad i dyr? Japan har tatt interessen sin til neste nivå og dyrekafeer har dukket opp overalt. Kattekafeer er det mest vanlige alternativet. Her kan dyrevenner som ikke har plass, tid eller råd til et kjæledyr nyte en kopp kaffe sammen med en malende pelsdott. Det er også blitt populært blandt turister. Det finnes også andre kafeer som huser kaniner, fugler, hunder, geiter og for den mer eventyrlystne – slanger og reptiler.Japans fascinasjon ender ikke der. ‘Katteøyen’ er en liten øy der de fleste innbyggerne er vennlige løskatter. De er en populær turistattrasjon og det sies at det bringer lykke og velstand å mate dem. En annen øy er Okunoshima eller ‘kaninøyen’, der du finner hundevis av tamme kaniner som overstrømmende hilser besøkende.

  Snacksautomater
  Snacksautomater finner man over hele verden, men i Japan er de litt annerledes og tilbyr litt andre ting enn bare brus og snacks. Du kan finne disse maskinene på omtrent ethvert gatehjørne ettersom det er omtrent 5 millioner av dem landet over (inkludert en på toppen av Fuji-fjellet).Sulten? Besøk en automat for et brød på boks, en kopp nudler, egg, varm drikke, øl, oppdelt frukt eller sushi. Noen har også tegneserier, paraplyer, brukte mobiltelefoner, lekebiler, blomster og fiskeagn.

  Japansk mat
  Fantasien har ingen grenser på det japanske kjøkkenet. Her finner du noen av den beste maten i verden, men også definitivt den rareste. Rå kylling-sashimi, giftig fugu-fisk, rått hestekjøtt, ål, svarte burgere og iskrem med blekksprut-smak eller saltsmak er bare noen av dem. Japan er berømt for søtsaker og har utrolig mange variasjoner av den kvikklunsj-liknende sjokoladen Kit-Kat; soyabønne, hot chili, grønn te, ostekake og bakt gresskar er bare noen av dem.En tradisjon som for oss virker litt merkelig er å gå på KFC på julaften. Reservasjoner må gjøres flere måneder i forveien og køen går langt nedover gaten på denne dagen. Grunnen er en fantastisk reklamekampanje på 70-tallet som hevdet at stekt kylling var det beste måltidet du kunne spise på julaften.

  Robot-restauranten
  I hjertet av Shinjuku, Tokyo finner du den verdensberømte Robot Restaurant. Det overveldende showet inkluderer dansere, lasere, robotkamper, musikk, blinkende lys og mye mye mer. Noen ting finner man bare i Japan.

  Leiebil i Japan med Auto Europe
  Vi har nå fortalt deg litt av det du kan oppleve med en reise til Japan. Resten må du finne selv, noe som også er den beste delen ved å reise. Auto Europe kan hjelpe deg med bilutleie på turen uansett hvor du ønsker å reise. Ring oss gjerne dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon.

  Bloggsøk


  Kategorier