Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Feriestatistikk for moderne europeere

  Vår feriestatistikk viser at gjennomsnittspersonen drikker sjokkerende 45 glass med vin på ferie, klager over at det er for varmt 8 ganger og bruker 2542 euro i gjennomsnitt på en to ukers ferie. Men det er ikke bare klager og pengebruk, vi er også mer lidenskapelige på ferie og mange kjenner nok litt ekstra på gnisten for sin kjære når det er tid for å dra til varmere strøk.

  De mest nylige undersøkelsene bestilt av bilutleiemegler Auto Europe gir mer innsikt inn i gjenomsnittspersonens ferievaner. Auto Europe har fokusert på flere punkter, som for eksempel: penger, mat, drikke, romanse, bruk av sosiale medier og teknologi på ferie. Nesten 6000 personer tok del i undersøkelsen på tvers av Europa.Resultatene og tall varierer fra land til land og reflekterer forskjellige vaner og skikker som skiller oss fra hverandre.Studien avslører at vi brukeri gjennomsnitt 2542 euro på en to ukers ferie. Svenskene topper denne delen av statistikken ved at de er villig til å bruke hele 5817 euro på fly, hotell, mat og lommepenger på turen. 

  I gjennomsnittt flyr vi 2810 km for å nå våre solfylte destinasjoner. Der vil vi lese 2 bøker, lære 5 nye fraser, krangle med kjæresten, barn eller familiemedlemmer 3 ganger og kjøre feil 2 ganger.Omtrent 2 timer av ferien vil bli brukt på å sjekke e-post og sosiale medier. En overraskende avsløring viser at hele 43% unngår sosiale medier på ferie. Feriestatistikken viser at hele 53% av tyskere poster legger vekk facebook i ferien mens 2% av franskmennn oppdaterer statuser, dler bilder  og sjekker meldinger. Tyskere drikker i gjennomsnitt 27 glass med øl, vin eller annen alkohol mens svenskene konsumerer hele 70 alkoholenheter på to uker.

  2 av 3 italienere passer fortsatt på hva de spiser på ferie. Dette står i kontrast til svenskene, der deltakere oppgir at de koser seg uten skyldfølelse. En av tre av franskmenn, italienere, spanjoler, tyskere og hollendere oppgir at de passer seg for ekstra kalorier og lever like sunt som de gjør hjemme.

  Feriekalorier kan brennes mens du er på ferie og vi går i gjennomsnitt i 3 timer på to uker. Vi kjører i gjennomsnitt i totalt 1,5 timer. Vi går for det meste ut og soler oss rundt klokken 12. Av de spurte oppga 80% at de vil komme hjem fra ferie med brunfarge på kroppen, mens 20% legger lite vekt på dette og holder seg unna solen.

  Notater til redaktører:*Undersøkelsen ble bestilt av Auto Europe i juli 2017. Nesten 6000 personer over 18 år deltok i undersøkelsen.Om Auto Europe:Autoeurope.no er partner med ledende bilutleieselskaper som Hertz, Avis, Budget og Europcar I tillegg til flere nasjonale og internasjonale utleiere. Vi fokuserer på å finne de beste tilbudene tilgjengelige til høy kvalitet. Merd mer enn 60 års erfaring skiller vi oss fra konkurrentene. Du kan booke leiebil, motorsykkel, bobil og til og med luksusbiler.

  Bloggsøk


  Kategorier