Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Feriesyken

  På den siste dagen før ferien begynner er det en fornøyelse å forlate kontoret. Solen skinner, stemningen er lett og to uker føles som en evighet. Timene tilbragt hver dag på reise til og fra jobb, stress på jobben og en innboks som flyter over glemmes fort når du ligger på solsengen i paradis.  Dette er også meningen med ferie, å slippe bekymringer og stress for en stund.

  Realiteten er at to uker i paradis er over på et blunk og at hjemme venter en hverdag som kan føles grå og kjedelig i sammenlikning med strålende sol og hvite strender. Hvis du tar deg selv i å dagdrømme på jobb mens du gruer deg til å lese eposter og planlegge avtaler har du sannsynligvis feriesyken. Dette er helt normalt og kan skje alle.  Gode nyheter; det er helt normalt og det finnes en kur! Det aller beste ville vært å dra på en ny ferie, men det er ikke helt realistisk for de fleste; vi har derfor laget en liste over nyttige tips du kan gjøre for å kurere feriesyken.

  Ikke undervurder verdien av de 4 naturlige måtene å holde seg frisk. Drikk masse vann for å vinne kampen mot jetlag og unngå å drikke for mye kaffe. Kaffe er fristende men hjelper lite i det lange løp ettersom det fører til dehydrering.

  Drikk masse vann og juice for å holde deg hydrert og unngå alkohol. Dette har du nok hørt før men pass på at du får nok søvn! Det er lettere å takle hverdagen når du er uthvilt, og hvem vet - kanskje du drømmer om ferien din?

  Hold deg i aktivitet – gå i skogen, ta sykkelturer eller velg den aktiviteten du liker best. Kanskje fjellklatring eller ridning er mer din stil?  Frisk luft og endorfiner fra din favorittsport gjør underverker.

  Slapp av med lett yoga, urtete, en god bok og din favoritt tv-serie. Start et nytt prosjekt så du har noe å se frem til; kanskje et språkkurs eller en ny hobby?Og kanskje viktigst av alt; begynn å planlegge neste ferie!

  Bloggsøk


  Kategorier