Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Forskjellige typer feriereisende

  Når det kommer til ferie har vi alle våre preferanser og en type ferie passer ikke for alle. Men hvor forskjellige er vi egentlig? En ting har vi ihvertfall alle til felles; vi kan nesten ikke vente til neste ferie!Vi har prøvd å klassifisere de forskjellige typer feriereisende. Basert på hva vi gjør når vi skal koble av har vi laget 7 kategorier.

  Den spirituelle Noen ganger trenger vi bare ro i sinnet, og mange av oss mangler desverre øyeblikk med total sinnsro i hverdagen. Det er derfor ikke rart at mange reiser bort for å søke denne følelsen og reiser til fjerne strøk eller til og med klostre for å finne indre ro og praktisere yoga eller merditere.FetivalgjengerenStore musikkfestivaler er en populær trend. Arrangementene trekker deltakere fra hele verden til steder som Roskilde og Glastonbury. Festivalene er stjernespekkede eventer som lokker med dans, musikk og tid med venner.

  NaturelskerenNoen lader batteriene best ved nærkontakt med naturen. Det er kun når de er dypt i skogen på fisketur, i godt lag på toppen av fjellet eller i en landsby i Finland uten mobildekning at de slapper av.ShopperenNoen dedikerer hele ferien til shopping og jakten på nye skatter i Dubai, Cape Town, Tokyo, eller Paris. På disse destinasjonene kan du enkelt dedfikere en hel uke til shopping og aldri se den samme butikken to ganger. Noen reiser til og med på ferie med nærmest tom koffert for å fylle den på destinasjonen.

  StrandløveneMange vil helst slappe av på en sandstand og gjøre lite eller ingenting på ferie. Alt vi trenger en sol, sand og sjø. Den perfekte kombinasjon for en avslappende ferie der du kan late deg ens du nyter solen.KulturelskerenDet finnes dem som ikke kan reise på ferie uten  å få med seg kulturelle eventer;  sightseeing, lokale festivaler, historie, museer, kunst og musikk. Det blir ikke ordentlig ferie uten besøk på teater eller konserterDen sportyNoen reiser langt for å drive favorittsporten sin under ultimate forhold og bli bedre av å lære fra de beste. Noen eksempler er  surfing på Hawaii eller i Australia, ridning i Spania eller Tyskland og kampsport i Thailand. Fortell oss om ditt beste ferieminne på Facebook for sjansen til å vinne et Amazon gavekort på 25 Euro.

  Bloggsøk


  Kategorier