Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Hold deg våken på veien - uten kaffe

  Når du skal kjøre bør du være uthvilt og godt forberedt på farlige situasjoner i trafikken. Dette er desverre ikke alltid mulig. For å holde seg våken på veien tyr mange sjåfører til store mengder koffein. Ifølge vår undersøkelse drikker bilister hele 7 783 kopper kaffe i bilen i løpet av livet.Et så høyt inntak av koffein er alt annet enn sunt; økt hjertefrekvens, nervøs mage og rastløshet er typiske bivirkninger. Årvåkenhet er en topp prioritet på veien men uansett hvor godt kaffe er finnes det andre metoder for å bekjempe trøtthet bak rattet!Om du er utslitt er en kort lur det mest åpenbare! En halvtime betyr lite for ankomsttiden, men hjelper mye på sikkerheten for deg og dine passasjerer. Finn en parkeringsplass der det er trygt å stoppe, gjerne ved en bensinstasjon og ta en lur før du fortsetter.

  Tips 1
  Dersom øyelokkene blir tunge hjelper det mye med en kort pause. Gå ut av bilen og strekk på beina, få frisk luft og beveg deg.

  Tips 2
  Mens du kjører er det viktig å få i seg nok vitamin C. Denne supre vitaminen spiller en viktig rolle for våre organer; det bidrar til å bekjempe tretthet, forvandler fett til energi og øker vårt immunsystem. Det er best å ta dem som vitaminer slik at du unngår alt sukkeret fruktjuice fører med seg. Spis også paprika, jordbær, grapefrukt og appelsiner som snacks. Som drikke ferskpresset lemonade med masse ingefær og en dash gurkemeie uslåelig.

  Tips 3
  Det er kjedelig å kjøre langt ,spesielt om natten og synet av autovernet og stripene på veien kan ha en hypnotserende effekt. Det beste for å holde deg våken er å ha selskap i bilen.

  Tips 4
  Snacks, masse masse snacks! Vi anbefaler spesielt solsikkefrø, nøtter eller tørket frukt. Sunt og næringsrikt.

  Tips 5
  Høy musikk! Det er vanskelig å kjede seg mens favorittsangen hamrer i høyttalerne! Ikke glem å synge!Last ned noen nye sanger før turen og suppler med radio for forandring.

  Tips 6
  Lek leker med familien; gjetteleker er bilklassikere. Finn på deres egne og tiden vil fly!

  Tips 7
  Kaldt vann! Det er selvfølgelig veldig upraktisk å ta en kald dusj hver gang du stopper for å ta en pause, men litt kaldt vann i ansiktet gjør underverker! Husdk også å drikke nok. Et annet tips er å la AC stå på. Vi blir fortere trette når det er lunt og varmt i bilen.

  Har du noen gode tips du vil legge til? Skriv gjerne en kommentar under med dine egne triks på lange bilturer!

  Bloggsøk


  Kategorier