Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Undersøkelse - Hva irriterer oss på ferie

  'Det skulle være så fint, men så ble det slik det pleier' Dette er ord du ofte hører når en venn eller kollega kommer skuffet hjem fra ferie. Ferie er en tid når vi er fast bestemt på å kose oss og forventningene er høye. Ettersom ferier ofte blir en skuffelse har Auto Europe, en kjent bilutleiemegler, bestemt seg for å finne ut hva som egentlig hindrer oss i å kose oss på ferie - tross alt er det derfor vi reiser.

  Mange av deltakerne i Auto Europe sin undersøkelse om «hva irriterer oss på ferie» svarte at andre mennesker er det som irriterer dem mest. Er du overrasket? Kanskje kjenner du deg igjen? Vi irriterer oss over gråtende barn på flyet, ungdommer som bråker på hoteller og på stranden.

  Fulle folk er for høylytte og andre turister er generelt treige og vanskelige å forholde seg til. Folk synes også at dem som tar for mye mat fra buffeten og reserverer solsenger er like irriterende. Like irriterende er dem som stopper for selfies i travle gater, og lange køer ved turistattraksjoner. Ta en kikk på vår infografikk nedenfor, eller på vår videoserie om hva som irriterer oss på ferie.

  Hva irriterer oss på ferie

  Bloggsøk


  Kategorier