Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Hva irriterer oss på flyplasser?

  Ferie kan noen ganger være like stressende som jobb; og noen ganger begynner problemene allerede på flyplassen der en serie av tidkrevende prosedyrer venter på deg og andre resiende.Auto Europe har gjennomført en undersøkelse der vi spurte «Hva irriterer oss på flyplassen?».Vi har samlet svarene i infographicen under. Fortell oss gjerne om du er enig i funnene våre.

  Innsjekking

  Den første vi gjør på flyplassen er å sjekke inn bagasjen. Dette er – uheldigvis – det første stedet ting kan gå galt. Det er ofte for lite personale til stede og køene vokser. Når du endelig kommer først i køen, viser det seg at det er noe galt med bagasjen din og du må pakke om foran irriterte og utålmodie medpassasjerer.

  Sikkerhetskontroll

  Når du har klart å sjekke inn bagasjen er det på tide å stå i ny kø mens du venter på den forhatte sikkerhetskontrollen. Ikke bare venter du så lenge i kø at du risikerer å miste flyet men når du kommer frem til disken må du ta av sko og jakke og du er en av de heldige som må til personlig kontroll. Noen av tingene i håndbagasjen går i bosset.

  Butikker og restauranter

  Gratulerer! Du har kommet gjennom sikkerhetskontrollen! Nå er det tid for å navigere seg gjennom labirynten av butikker og restauranter på vei mot gaten mens lukten av parfyme og flyplassmat henger i luften rundt deg. Selv om du er sulten er det liten vits i å stoppe – maten er dyr og ikke særlig god.

  Å vente ved gaten

  Når du har nådd gaten viser det seg at alle setene er opptatt, noen av aviser ag bager som tilhører reisende som later son om de ikke ser sine medpassasjerer til fots. Det blir enda verre om flyet er forsinket.Undersøkelser viser at – desverre er det oss – de reisende som gjør flyplassen til et lite hyggelig sted å være- La oss huske på dette neste gang vi reiser med fly!

  Hva irriterer oss på flyplasser?

  Bloggsøk


  Kategorier