Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Infographic: - Den perfekte leiebilopplevelsen

  Fra tilleggssjåfører til forskjellige typer dekning til vilkår og betingelser når du leier bil - alt dette kan være kilder til forvirring og føles overveldende. For å hjelpe deg litt har Auto Europe bestemt seg for å samle informasjonen på en enkel og oversiktlig måte slik at du sikrer deg den perfekte leiebilopplevelsen. Her er noen tips for å hjelpe deg til å forstå vilkår og betingelser og der som står med liten skrift.

  Først av alt; Det er viktig å tenke over destinasjonen du reiser til og værforholdene du kan vente deg der. Trenger du for eksempel vinterdekk eller GPS? Husk at du må forespørre dette på forhånd om du vil være sikker på at det er tilgjengelig. Så må du bestemme deg for om du skal levere bilen på samme stasjon som du hentet den. Hvis du skal levere den et annet sted tilkommer ofte gebyr for enveisreise. Dette vil vise seg i søkemotoren når du booker bilen. Hvis du er under 25 tilkommer ofte et gebyr for unge sjåfører og dette vil også vises når du booker. Hvis du vet at mamma, bestemor eller bestefar også skal kjøre må dette opplyses ved booking. På mange destinasjoner kan du imidlertid legge til en gratis tilleggssjåfør, du kan lese her om dette her.

  Det er også viktig å prioritere sikkerhet. Det er derfor Auto Europe tilbyr refunderbar egenandel til våre kunder. Dette dekker alle dine behov på veien. På veien kan det hende du vil reise gjennom flere land, kjøre gjennom bomringer eller dra på ferger, i så tilfelle må du sjekke restriksjoner. Ring oss gjerne om du vil ha hjelp eller har spørsmål på +49 89 120 89 270. Tilslutt; før du kan kjøre avgårde trenger du printet voucher, pass, førerkort og kredittkort. Vi råder deg også til å sjekke bilen for skader før du aksepterer leiebilen. Les vår infographic under og vær forberedt!

  Den perfekte leiebilopplevelsen

  Bloggsøk


  Kategorier