Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Interiørdesign i bilen

  Ifølge en fersk undersøkelse utført av bilutleiemegler Auto Europe tilbringer folk i gjennomsnitt 7 timer i uken i bilen. Bilen er mange menneskers annet hjem og det er derfor viktig at bilen er et hyggelig sted å være. Det er mange små grep du kan ta for å gjøre bilens interiør praktisk og behagelig.

  Ingenting er mer irriterende enn å ikke finne det du leter etter, så organiser bilen på en måte som gjør at du lett finner det du leter etter. Dette er spesielt viktig for ting som verktøy, førstehjelpsutstyr, varselstrekant og refleksvest. Organiser hanskerommet og invester gjerne i systemer laget for å organisere småting i biler, på denne måten finner du enkelt laderen, tyggegummipakken eller en penn når du trenger det. Kjøp gjerne en adapter som lar deg bruke sigarettenneren som usb-port, slik at du kan lade mobil, nettbrett og videospill på farten.

  Kvinnelige sjåfører plasserer gjerne vesker og poser i baksetet - invester i en henger for å holde innholdet lett tilgjengelig. På denne måten beskytter du også vesken fra skitt og smuss.

  Undersøkelser viser at sjåfører drikker 7 783 kopper kaffe i bilen i løpet av livet. En måte å gjøre dette enklere på og unngå søl er å innstallere en koppholder i bilen. Du søler mindre og bilen holder seg ren.

  Har du noen tips til smarte dingser som er nyttige i hverdagen eller på ferie? Kommenter gjerne under!

  Bloggsøk


  Kategorier