Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Morsomme spill for lange bilturer

  Ifølge resultateene fra en undersøkelse fra Auto Europe leker europeere den vekjente «Mitt skip er lastet med“ 1 543 ganger på biltur i løpet av livet, heldigvis er det andre leker son bryter kjedsomheten bedre og skaper god stemning i bilen.

  Leker og aktiviteter for barn

  Som forelder vet du at lekenes første og viktigste funksjon er å holde de små underholdt. Barn som kjeder seg blir fort utålmodige og frustrerte, og selv om «mitt skip er lastet med» er er morsom lek er det grenser for hvor lenge den underholder deg og dine små.Her er noen alternative aktiviteter for deg og dine små.

  1. Spill i reiseformat

  De fleste populære brettspill er tilgjengelige også i reiseformat. T med dere tidlse klassikere som Taboo, Scrabble og kortspill. De er vel verdt pengene, ikke bare i bilen men også når dere kommer frem. Armlener mellom baksetene er de perfekte spillebord.

  2. Bærbar DVD spiller

  Barn roer seg raskt ned når de får se på tegnefilm og høre på musikk. Uansett hvilke meninger du har om barn og TV kan en bærbar DVD spiller sysselsette barna i mange timer. På denne måten kan du konsentere deg om veien. Dette er selvfølgelig spesielt nyttig om du er eneste voksne i bilen.

  3. Pedagogisk quiz

  Dette er det perfekte alternativet hvis du har vitebegjærlige barn og du vil at de skal lære noe på reisen. Det perfekte tema er kanskje destinasjonen? Barna lærer noe, de blir underholdt og gleder seg enda mer til dere kommer frem.

  4. Alfabetspillet

  Denne leken er enkelt, man må finne et skilt med et navn eller ord som starter med bokstaven «A», deretter «B» og helt til slutten av alfabetet.

  Leker og aktiviteter for voksne

  Lange turer er ikke bare kjedelig for de minste; også de voksne trenger noe til å underholde seg når timenen i bilen blir lange.

  1. Black Stories

  Her gjelder kreativiteten. En av dere forteller en historie der temaet er en mystisk død! De andre spillerne stiller spørsmål der fortelleren bare kan svare «ja» reller «nei»; er svaret nei er det neste spillers tur. På grunn av det dystre temaet passer definitivt leken bare for voksne, dersom du ikke ønsker å finne på historien selv finnes det ferdige Black Stories som kan kjøpes over disk.

  2. Les en bok eller se en film

  En god bok eller spennende film er perfeklt tidsfordriv dersom du ikke kjører. Så ta med favortittboken eller en film du ikke har sett og sleng deg i baksetet mens timene flyr.

  3. Gjette filmsitater eller sangtekster

  Gjetteleker er fast innskudd! Sleng ut filmsitater og sangtekster og diskusjoner om band og skuespillere er garantert!Hvor lang tid tar det før noen spør google?

  4. Hvem er jeg?

  En annen klassiker med enkle regler som garanterer mye moro. Noen tenker på en kjent person (fiktiv eller virkelig) og spilleren må gjette ut ifra å stille spørsmål som bar ekan besvares med «ja» og «nei» hvem de er. Når et spørsmål besvares med «nei» går turen videre til neste spiller. Den som gjetter personen sin først vinner!

  5. Heldigvis Desverre

  Et mindre kjent spill men veldig moro. En person begynner en setning med «Heldigvis», for eksempel «Heldigvis er dette min første biltur» og kan fortsettes av neste spiller med, «desverre er jeg bilsyk». Etter en liten stund begynner man å gå tom for ideer og det er da det begynner å bli morsomt.

  Bloggsøk


  Kategorier