Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Nye ideer til den perfekte date

  Ferie setter oss i en helt egen sinnsteming – late dager, solskinn, nye steder å se og ting å gjøre, opplevelser og nye kulturer. Det er den perfekte annledningen for å ha en litt annerledes date med din elskede. For noen er ferie den tiden de er ekstra intime med partneren sin - eller kanskje en ferieflørt, og vi har tallene som beviser det basert på den siste studien gjennomført av Auto Europe.Mer enn 30% av europeere svarte at de er mer lidenskapelige på ferie, 12% av de spurte sa at de hadde flere intime øyeblikk enn de kunne telle, 18% av franskmenn svarte at de hadde minst ett intimt øyeblikk mens 25% av spanske deltakere ikke kunne sette tall på hvor mange intime øyeblikk de hadde hatt på ferien. På den andre siden sier 26,5% av svensker at de aldri har vært intime på ferie mens tyskere (25,9%) og hollendere (25,7%) ikke er langt unna.Lite overraskende er det mange faktorer som påvirker den romantiske stemningen, og noen steder og aktiviteter er mer effektive enn andre. Her en noen forslag til å hjelpe dere bedre statistikkene over.

  Gourmet-paret

  Hjemmelaget mat er er fin måte å vise dine varme følelser på. Men hvorfor ikke legge til litt spenning ved å spise middag med panoramautsikt i romantiske omgivelser. For de av dere som har høydeskrekk har vi en spennede ide; middag i mørket! Vi garanterer en helt unik opplevelse. Når du er i Paris, London, Saint Petersburg, Madrid eller en annen storby: benytt anlednigen til å vekke sansene.

  Eventyrerne

  Vær eventyrlysten! Dere kan sterte med en svømmetur ved midnatt under stjernene, snorkle blant koraller, eller telte i villmarken. Poenget er å være aktive sammen! For de modigste av dere foreslår vi med vist i James Bond filmen Goldeneye. For å gjøre det enda bedre kan du hoppe om natten i måneskinnet.

  Partyløvene

  Når vi snakker om nattlig aktivitet, hvorfor ikke ta med partneren din på konsert i byen? Musikk skaper alltid gode følelser. Dere kan også gå fra pub til pub, til en nattklubb eller gatefest. Noen klubber har stand-up kvelder og open mic kvelder. Opium club i Barcelona er et perfekt sted for å feste på stranden. Festen sterter på dagen og går langt inn I de små timer.

  Det stille paret

  Mesteparten av tiden er de små tingene som utgjør en fantastisk date. Intime, stille øyeblikk med partneren din kan være fin måte å tilbringe deler av ferien. Vi anbefaler parmassasje, se en god film, eller gå turer på stranden. For deg som skal til København anbefaler vi å padle svanebåter sammen på Peblinge Dosseringen vannet. Ikke glem å besøke tivoliet.

  Enten dere har vært sammen lenge, eller det er den første daten, er ferien den perfekte tiden for å gjøre noe litt annerledes. Kom gjerne med dine tips under!

  Bloggsøk


  Kategorier