Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Rare og uvanlige lover og regler i Singapore

  Pleier du å sette deg inn i lover og regler til landet du skal besøke? En uskyldig handling i ditt hjemland kan raskt bli en natt bak lås og slå i utlandet. Vi kan anbefale å ta det sikre før det usikre, så derfor har vi her samlet noen av de uvanlige lovene i Singapore som kan være bra å sette seg inn i.

  Tyggegummi

  Husker du det foreldrene dine sa til deg om tyggegummi? I Singapore er man enig i at tyggegummi er ikke bra. Det handler dog ikke om din helse, men om dine penger.Å tygge tyggegummi i Singapore kan gi deg en bot på opp til 5500 dollar eller et år i fengsel.

  Nedsøpling

  Har du noen gang lurt på hvordan Singapore greier å holde gatene så rene? Svaret på dette er at de har valgt å implementere strenge tiltak for små forseelser. Kaster du søppel på gaten så kan du få en bot på 100 dollar. Kast litt mer og du kan få samfunnstjeneste.Gjør det enda en gang og du vil bli tvunget til å gå rundt med et skilt der det står at du er en forsøpler!

  Kysser og klemmer

  Kjærlighetserklæringer i det offentlige rom er ikke bare mislikt, men kan også gi kjedelige konsekvenser som både bot og fengsel. Landet begynner å bli noe mer liberalt og det å gi en klem og holde noen i hånden begynner å bli mer sosialt akseptert. Dog er det lurt å fortsatt unngå å kysse og utøve lignende kjærlighetserklæringer ute blant mennesker.

  Krysse gaten

  Gatene i Singapore er godt overvåket, så å krysse gater på andre steder enn ved fotgjengerfelt er ikke å anbefale da du kan få bot og opp til seks måneder i fengsel.Med andre ord er dette byen til å øve opp tålmodigheten!

  Toalettbesøk

  Har du noen gang urinert i en heis? Forhåpentligvis ikke! Vel, Singapore er ikke det beste stedet å starte å gjøre dette heller da heisene her er utstyrt med spesialsensorer kalt Urine Detection Devices. Hvis den detekterer urin så setter den i gang en alarm, stenger døren og varsler politiet. Husk på å også trekke ned i do, hvis du ikke gjør dette så bryter du faktisk loven!

  Vandalisme

  Å vandalisere offentlig og privat eiendom er ganske ofte en alvorlige forbrytelse og vil ikke bare koste deg penger, men også gi deg tid i fengsel i tillegg til slag med spanskrør! Det er helt sant!

  Nakenhet

  Ikke kle av deg naken, ikke engang i ditt eget hjem. Selv om de fleste av oss er enig i at det å vise frem privatdeler er upasselig så kan det være vanskelig å skjønne hvorfor man ikke kan gjøre dette hjemme, men i Singapore er det til og med en vedtatt lov!Dette er bare et utvalg av lover som gjelder i Singapore, men vi håper at vi ikke har skremt deg bort fra tanken å besøke dette spennende landet. Singapore er et velutviklet land med en blomstrende økonomi og er kjent for sine rene gater, høy levestandard og vennlige mennesker med god folkeskikk. Før du tar turen til Singapore er det lurt å sette seg inn i reglene ovenfor slik at du får en så smidig og komfortabel tur som mulig!

  Bloggsøk


  Kategorier