Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Road Rage - Topp tips for å holde deg rolig på veien

  Kjøring, som en stress-induserende aktivitet, innebærer nødvendigvis farlige situasjoner på veien, road rage er en av dem. Frekke gester, verbale fornærmelser, fysiske trusler og farlig kjøring teller som road rage. Dessverre kjenner alle sjåfører disse situasjonene for godt. Forskning utført av Auto Europe, viser at hver sjåfør er involvert i 2,709 slike hendelser i gjennomsnitt. Road rage kan føre til mer farlig atferd og sjåfører som prøver å skremme andre mennesker på veien, som kan føre til kollisjoner og forårsake fare for vår helse og liv.

  Tips #1

  Hva er den beste måten å håndtere road rage? Å ikke kjøre er ikke en relistisk løsning for de aller fleste, det beste man kan gjør er å prøve å unngå potensielt stressende situasjoner.

  Tips #2

  Trafikk-korker og generelt stress kan manifestere seg i road rage. Hvis dette er mulig, prøv å unngå å kjøre i travle tidsrom og ta buss, tog eller annen offentlig transport.. Da kan du heller lese en bok, nyheter eller drømme deg bort på vei til og fra jobb.

  Tips #3

  Når du er på veien hold deg våken og prøv å forutse farlige situasjoner. Hold god avstand til andre biler slik at du har tid til å reagere I potensielle faresituasjoner. Når du legger merke till at noen oppfører seg uvanlig på veien, kjør forbi eller hold avstand.

  Tips #4

  Dersom en annen sjåfør er frekk, hold deg rolig og unngå konflikt. Å involvere seg heller bare bensin på bålet og fører ikke noe godt med seg.

  Tips #5

  Et annet triks for å holde seg rolig på veien er å ha god musikk du liker, eller kanskje en lydbok. Prøv å slappe av og pust med magen. Prøv å se på tiden i bilen som alenetid der du kan slappe av og nyte roen.

  Tips #6

  Høflighet kommer du alltid langt med. Smil, unnskyld deg og vik når det er nødvendig. Hjelp andre til å holde seg rolig også. Husk at andre også kan ha en dårlig dag. Vi hos Auto Europe hjelper deg gjerne med å velge riktig leiebil til din forretningsreise eller ferie. Kontakt oss gjerne på +47 219 54 186 for å få hjelp til å velge riktig bil. Se også våre kjøreguider som er der for å hjelpe deg når du skal kjøre bil i et fremmed land.

  Bloggsøk


  Kategorier