Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Solbeskyttelse på ferie

  Å ligge i solen, svømme, jogge eller bare ligge på stranden; listen over det vi gleder oss til på ferie er lang. Det å bli solbrent kan ødelegge ganske mye, og de siste undersøkelsene fra Auto Europe viser at 30% av Europeere soler seg minst 3 timer om dagen på ferie. Nordisk hud står sterkt i risiko for solskader og solbrenthet og solbeskyttelse er viktig. Her er en liste over tiltak som hjelper til med å holde deg trygg fra solen på ferie.

  De små tingene

  Hatter, solbriller og god solkrem er tips alle kjenner og forhåpentligvis benytter seg av. Vi blir hele tiden utsatt for solen i våre daglige aktiviteter så det er viktig å huske på de små detaljene; som for eksempel å kjøre med armen utenfor vinduet, eller å huske å smøre områder som nakke, ører og ansikt.

  Velg riktig

  Å velge riktig solkrem er essensielt for å holde deg beskyttet fra solen. En solkrem med høy faktor pg beskyttelse fra både UVA og UVB hjelper ikke bare mot solbrenthet men også kreftfarlige UV stråler. Noen virker ved å reflektere lyset bort fra kroppen din mens andre absorberer UV strålene før de når huden. Uansett bør du bruke solkrem med SPF 15 eller høyere. Husk også å påføre solkrem regelmessig (det anbefales å gjøre det annenhver time).

  Planlegg tiden i solen

  Ifølge Auto Europe sin undersøkelse går de fleste mot solsengene rundt 12:00. Med tanke på at solen er på sitt sterkeste mellom 11:00 og 15:00 er det lurt å velge en plass i skyggen i denne perioden.

  Kjøl deg ned

  Unngå dehydrering ved å drikke nok og ha vann, juice eller iste lett tilgjengelig til enhver tid. Vær forberedt hvis du planlegger mange timer i solen. Over 14% av svensker avslører at de tilbringer 4 timer i solen hver dag på ferie mens 5% tyskere oppgir hele 10 timer.

  På kveldstid

  Etter at du har nytt dagen i solen er det på tide å kjøle seg ned og ta vare på huden. Spesielle kremer og body sprayer finnes tilgjengelig for å reviltalisere huden og tilføre ny fuktighet etter sjøvann og sol.Med så mange gode produkter og kunnskap er det ingen unnskyldning for å ikke beskytte huden. Vi håper du har fått noen ideer for å nyte sommersolen bekymringsfritt.

  Bloggsøk


  Kategorier