Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Å spare penger på ferie

  Undersøkelser viser at vi bruker mest penger på mat og suvenirer når vi er på reise. Du har kanskje også merket dette? Vi skal ta en titt på hvordan du kan spare penger på ferie når du reiser nedover i Europa i sommer. Det er jo alltid spennende aktiviteter å bruke penger på og på denne måten strekker budsjettet seg litt lenger.

  Spare penger på mat

  Den beste frokosten får du på hotellet. En av de beste tipsene er å dra nytte av den gratis hotellfrokosten når dette er tilgjengelig. En god frokost og en kopp kaffe gir deg energi til å møte dagen! I tillegg til å spare penger starter du dagen på en effektiv måte og du slipper å lete etteer et sted å spise frokost når dere er kommet dere ut på gaten, Bare husk å sjekke når frokosttilbudet slik at dere ikke kommer for sent til maten.

  Lunch – dra til gatemarkedene

  Utforsk feriestedet ditt ved å besøke de lokale markedene. Stopp ved de forskjellige bodene og få fersk frukt og lokale delikatesser for en perfekt energiboost! Snakk med de lokale innbyggerne og knytt nye bekjentskaper samtidig som du utforsker nye smaksinntrykk.

  Stol på lokalbefolkningen

  Destinasjoner som trekker mange turister har ofte vært dyre spisestreder i sentrum og i nærheten av populære attraksjoner. Spør lokalbefolkningen hvor du finner god mat og du er garantert et godt og rimelig måltid. Finn de små og bortgjemte restaurantene for en autentisk og uforglemmelig matopplevelse.

  Suvenirer

  Hvor mange små eiffeltårn trenger man egentlig? Kjøp suvenirer du kan bruke, som skjerf, lærprodukter eller krydder, eller kanskje te, kaffe eller oljer.

  Reisekostnadene betyr noe!

  Sist men ikke minst kan vi ikke la vær med å anbefale deg å booke din leiebil gjennom Auto Europe. Vi garanterer deg laveste pris på din leiebil og stiller med service via telefon 7 dager i uken. Hold deg mobil på reise og spar penger!

  Bloggsøk


  Kategorier