Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Sparetips på ferie

  Vi elsker ferie – men ikke kostnadene som følger med. I gjennomsnitt bruker vi 23 663 kroner på en to ukers ferie inkludert hotell, mat, reisen og lommepenger – alt bidrar til en sjokkerende sluttsum. De følgende tipsene kan hjelpe deg til en hyggeligere saldo på konto når du kommer hjem.

  Sparetips #1: Spis smart

  På ferie er ofte det å spise ute en av de største utgiftene. I turistområder selges ofte mat til høye priser. Et godt alternativ er å forhåndsbooke hotellet med frokost inkludert. Mange hoteller tilbyr et godt utvalg til frokost, - fra kontinental til full engelsk frokost til svært rimelige priser. Å gå ned i restauranten på hotellet og få en god frokost er en super måte å få energi til sightseeing hele dagen etterpå!Mens du er i byen – stikk innom det lokale supermarkedet og og kjøp noen forsyninger til lunch. Brød, snacks, frukt, drikke og pålegg er rimelig og du kan ta det med tilbake til hotelle. Finn butikkene de lokale handler i og du vil bli overrasket over hvor mye du sparer totalt i løpet av turen! Kanskje dere også kan ha pinknik på stranden et par ganger?

  Sparetips #2: Smart på shopping

  Shop smart – utenfor turistområdet! Vi elsker å shoppe på ferie. Det er lettere å bruke penger på ferie og man kommer ofte hjem med mye man ikke trenger. Å kjøpe suvenirer til venner og familie trenger ikke å ødelegge budsjettet. Unngå Suvenirbutikker og prøv å finne personlige, gjennomtenkte gaver i spesialiserte, lokale forretninger. Tross blir en «I love Amsterdam»- skjorte ofte lite brukt. Der det er mulig kan pruting også hjelpe. Det er ikke alle som er komfortable med pruting men dersom du prøver deg kan du fort få blod på tann. Sett for deg et mentalt maksbeløp og gå hvis selgeren nekter, ofte vil de gi seg.

  Sparetips #3: Reis smart og bruk kredittkort

  Det er ofte uunngåelig å bære kontanter på reise, men istedet for å bære store summer er det bedre å bruke kredittkort. Ikke bare gir det trygghet mot svindel og lommetyver, det kan også være en bedre måte å handle på. Ofte kan du bruke kredittkort uten renter og gebyr og med gode vekslingsrater. For et lite gebyr kan du også bruke minibanker i reiselandet. Noen tilbydere lar deg også ha flere valutakontoer på samme kort. Sjekk dette før du reiser.

  Sparetips #4: Lei bil smart og spar

  Det er alltid fint å ha frihet på reise ute å måtte bruke offentlig transport, du kan også spare penger på dette dersom du vil reise rundt på reisemålet eller skal ha mye med deg. Auto Europe har leiebiler over hele verden til lave priser. Sjekk også våre tilbud og gratis oppgraderinger for maks utbytte. Kontakt oss i dag og spar penger på din neste bilutleie.

  Bloggsøk


  Kategorier