Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Valentines Day: Auto Europe Konkurranse

  Valentines Day er for blomster, hjerter, sjokolade og for å vise den du er ekstra glad i hvor mye de betyr for deg. Men hva er egentlig historien bak valentinsdagen og hvordan ble den til?

  Valentine’s Day: Legenden

  Valentinsdagen feires på den 14. februar over hele verden. Den har lenge vært en viktig dag i USA, og har de siste årene kommet til Norge og andre deler av verden. Historien bak valentinsdagen er legenden om st. Valentin. Han var prest i den romerske Keiser Claudius II sin tid. Keiseren mente at ugifte men var bedre soldater og gjorde derfor giftemål ulovlig for unge menn. St. Valentin var uenig i dette og utførte giftemål i all hemmelighet. Når keiseren oppdaget dette ble St. Valentin dømt til døden for sine forbrytelser. Legenden sier at presten forelsket seg i fengelsvokterens datter mens han ventet på straffen sin. Før henrettelsen hans den 14. Februar skrev han et brev til henne og singerte det «fra din Valentin». Denne frasen er fortsatt mye brukt på valentinskort i dag.

  Valentine’s Day: Facebook konkurranse

  Dette året ville vi feire Valentines day litt ekstra. For å delta i vår konkurranse bad vi dere dele deres valentinsdagsminner og planer for dagen. To vinnere ble belønnet med gavekort fra Amazon på 25 EURO. Vi fikk inn mange gode svar på tvers av våre kanaler og vi har kost oss med å lese deres morsomme, fine og noen gangere triste minner fra denne spesielle dagen.Konkurransen er nå over, men du kan lese svarene deres her.For å passe på at du ikke går glipp av neste konkurranse kan du følge vår Facebook-side der vi poster reisetips, blogger og informasjon om bilutleie hver uke.

  Valentine’s Day: Hva synes vi egentlig?

  Her er noen av svarene vi har fått:

  Gemma Hawson fra Storbritannia skriver:«Jeg gjør ingenting på valentinsdagen – ingen roser og sjokolade – ingenting. Bursdagen min er veldig nært 14 februar så det er kanskje derfor, men mannen min synes dagen er litt overdrevet. Jeg synes ikke det gjør noe for han er så romantisk og omtenksom hele tiden og gjør så mye for meg så jeg vet at han elsker meg. Hvem trenger egentlig roser da?» Vi er helt enige!

  Samuel Mille fra Frankrike skrev:«En perfekt valentinsdag beginner med å sove lenge og ha sen frokost I sengen, en spasertur for to og en tur på spa for deretter å avslutte dagen på restaurant med min elskede”

  Fra Tyskland fikk vi mange kommentarer, blant annet fra jenny Gora som skriver «Jeg feirer ikke valentinsdagen. Jeg skal bare tilbringe dagen med min sønn og gjøre ting vi synes er morsomt. En hyggelig dag for oss begge to.»

  Oli Hanke skriver:«På morgenen på valentinsdagen skal jeg overraske min kone med kake. Jeg har ikke laget den selv, men den er hjerteformet. Hun baker alltid til meg på valentinsdagen, men i år skal jeg komme med kake til henne! Vi skal møte sønnen vår til lunch senere på dagen.»

  Angela Merritt fra England fikk oss til å le da hun fortalte at hun endelig fikk en kveld alene for å se på TV: «I år gikk mannen min ut og jeg var alene hjemme på sofaen og så på TV ! Det var herlig!»

  Og vinnerne er...

  Shilpi Mahotra som planlegger en romantisk middag med mannen sin og Fatima Simonsen som forteller om en heller lite romantisk valentines day tilbragt på skolebenken.Auto Europe gratulerer! Takk for at dere deltok!

  Bloggsøk


  Kategorier