Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Veien venter – bobilutleie med Auto Europe

  Auto Europe presenterer våre beste tips for bobilutleie for deg og dine! Ta en kikk på våre uslåelige priser og nyt ditt neste eventyr! Det finnes ingen bedre måte å nyte total frihet på enn å reise i eget tempo – når og hvor du vil! For alle dere som elsker å være på reisefot er bobilferie den perfekte ferien. Et hjem på hjul gir deg en unik frihet til å reise på egne premisser og du har alltid sengen din med deg! Ett lite tips: Husk å sjekke tilgjengelighet på campingplassene langs ruten din på forhånd, noen ganger er det også lurt å forhåndsbooke - spesielt i høysesongen.

  Australia

  Dette vidstrakte landet er mange eventyreres drøm. Sightseeing i storbyer er ikke alltid like enkelt når kjøretøyet ditt er en stor bobil, men resten av landet og dets naturskjønne landskap ligger klart for å bli utforsket. Hold deg nær naturen på veien fra Darwin til Adelaide og opplev landets naturlige skjønnhet. Reis på eventyr fra nord til sør, se Ayers Rock i sentral-Australia og besøk Alice Springs. På denne ruten vil du passere salte innsjøer, skogsreservater og nasjonalparker. I hele Australia finner du gratis campingplasser. Du finner også campingplasser der du må betale men som tilbyr velholdte fasiliteter som bassenger eller sauna.

  New Zealand

  Uten tvil ett av verdens vakreste land! New Zealand tar imot reisende som lengter etter naturlig skjønnhet. Bobilutleie er en flott måte å få maks utbytte av ditt opphold på New Zealand. Du kan velge mellom å reise på nord- og sørøyen og hente bobilen din på flere stasjoner rundt om i landet. Begge øyer har rikt dyreliv og spektakulært landskap å by på. Gå ikke glipp av Milford Sound på sørøyen. Du vil bli fortryllet av de storslåtte omgivelsene. Ruten fra Te Anau til Milford Sound vil føre deg gjennom vakre skoger og inn i de gylne engene i Fiordland National Park.

  USA

  Noen mener USA er som skapt for bobilferie, og de tar ikke feil. Rette brede veier tar deg effektivt fra høydepunkt til høydepunkt og gjennom storbyer og vakker natur. En av de beste rutene å følge er legendariske Route 66 fra Los Angeles til Chicago. Dersom du er ny på å kjøre bobil er USA et flott sted å starte men det lurt er å holde seg unna smale og svingete veier og gjerne tørrtrene littt før du er blitt varm i trøyen og kjører avgårde for alvor. Husk at du alltid kan spørre oss om råd og hjelp når du booker bobil eller leiebil hos oss. Vi er tilgjengelig online og på telefon 7 dager i uken både før, under og etter leieavtalen.Fortell oss gjerne hvor du kunne tenke deg en bobilferie i kommentarfeltet!

  Bloggsøk


  Kategorier