Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Verdens sterkeste pass

  I dette blogginnlegget skal vi se litt på verdens pass. Før du booker fly, hotell og din leiebil er det selvfølgelig viktig å se hvilken dokumentasjon du må ha for å reise inn i det landet du vil besøke.

  Hvor enkelt det er å dra rett inn i et land avhenger av passets styrke som igjen avhenger av landets diplomatiske forhold med andre. Arton Capital har satt sammen en oversikt over verdens sterkeste pass basert på hvor mange land man kan besøke med de forskjellige passene uten å skaffe visum på forhånd. Lagt til grunn for listen er 193 nasjoner i FN og seks territorier.I-land med sterk økonomi stiller klart best på denne listen.

  På en klar førsteplass ligger pass fra USA og Storbritannia som gir inngang til 147 land verden over.Franskmenn, sør-koreanere og tyskere har enkel adgang til 145 av verdens nasjoner, mens italienere og svensker kan reise til 144 land uten å bekymre seg om visum.

  Så kommer vi til det du sikkert lurer på; hvordan stiller ditt norske pass i denne rangeringen?

  Nordmenn har enkel innreise til 141 av verdens land og norske pass er dermed blandt dem rangert som nummer 6 av verdens sterkeste pass. Et norsk pass er altså et av de beste du kan være i besittelse av dersom du er eventyrlysten og reiseglad. De andre landene med pass rangert som nr. 6 er Ungarn, Irland, Portugal, Belgia og Spania.Lavest ranket er pass fra Sør-Sudan, Solomon-øyene, Palestinske territorier, Sao Tome og Principe og Myanmar med innreise til 28 land.Hele listen finner du her.

  Bloggsøk


  Kategorier