Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  DUBLIN

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Dublin

  Auto Europe har vært en ledende aktør i bilutleiemarkedet i over 60 år. Kvalitets bilutleie til beste pris og selvfølgelig bobilutleie er tilgjengelig over våre nettsider. Start planleggingen av tidenes ferie ved å leie bobil i Dublin. Irland er en vakker og spesiell øy med rik og spennende kultur og histore. Dublin ligger på østkysten av landet, ca 17 meter over havet. Havet og de mange innsjøene gjør Dublin til et vakkert og romantisk sted. Vikingene herjet her i sin tid og etter vikingtiden og med skandinaviske innflyttere ble Dublin en viktig handelsby. Byens historiske katedraler og slott vitner om en turbulent tid på 1800 tallet. Andre byer verdt å se i Irland inkluderer Galway, Cork og Wexford. Hvis du begynner å bli fristet til å ta en campngferie på den grønne øyen kan du nå vårt bobilteam på +49 894 1207 298. Disse vil hjelpe deg til å velge den perfekte bobil til din reise i Irland!

  Campingplasser i og rundt Dublin

  Det er et stort utvalg av campingplasser strødd over hele øyen. Det er vanskelig å velge, men vi har listet et par for å hjelpe deg i gang.

  Merrion Square Playground Denne campingplassen ligger sør for Dublin. Komplekset ble fullstendig redesignet og renovert i juni 2014 og har nå toppfasiliteter på alle måter; spesielt for familier med barn. Her finner du en flott lekeplass med flere klatrestativ på et stort område.
  Morriscastle Strand Caravan Park Denne 29 km lange stranden i Morriscastle ligger midt på vestkyste av landet og er et flott startsted for en reise sørover. Dunbrody Famine Ship, John F. Kennedy Aboretum, Hook Lighthouse og Wexford er interessante attraksjoner i nærheten vel verdt å besøke.
  Camac Valley Tourist Caravan & Camping Park Dette er en prisvinnende 4-stjerners campingplass i nærheten av Clondalkin. Med en direkte bussforbindelse til byens sentrum er turer til Dublin og omegn enkelt herfra.
  Casey's, Waterford Denne hyggelige, familiedrevne campingplassen ligger ca 169 km fra Dublin i et naturskjønt område nært Clonea Beach. Denne havnebyen i nærheten av Waterford karakteristisk for vikingtiden er en svært interessant destinasjon.
  O'Hallorans Caravan and Camping Park O'Hallorans har en vakker beliggenhet og flott utsikt over Galway Bay. Campingplassen ligger også nær strendene Salthills. Hvert 30 minutt går det buss til Galways vakre bykjerne. Berømte Galway Golf Links ligger også i nærheten.

  Tilgjengelige bobiler i Dublin

  Du vil bli overrasket over hvor mange modeller som er tilgjengelige for leie i Dublin. For eksempel; modellen Roadie med plass til to soveplasser i sin såkalte "Pop Top". Den har også 5 seter. Barneseter er monterbare og et funksjonelt kjøkken er integrert. Modellen Nomad er liknende, men har 4 soveplasser fordelt på to dobbeltsenger. Begge modeller har kjøkken ombord og mulighet for å montere barneseter. Grande er en bobil i C-klasse med nok plass til 6 reisende. Den er utstyrt med to dobbeltsenger og to enkeltsenger. Dersom du vil ha en skikkelig luksusfølelse på campingtur kan du velge Bela Mauritius som tilhører klasse D, også for seks personer! Med en dobbeltseng og fire enkeltsenger kombinert med førsteklasses utstyr er du sikret en hotellfølelse på fire hjul.

  Roadie Nomad

  Roadie

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 4.9 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Nomad

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Pop Top
  Lengde: 4.9 - 5.3 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  Bela Mauritius Grande

  Mauritius

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 7.38 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Grande

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.47 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Verdt å vite om Dublin

  Med en bobilutleie i Dublin er du garantert en uforglemmelig opplevelse. Dublin ligger ved munningen til elven Liffey og er Irlands største by. Klimaet er maritimt med milde vintere og kalde somre. Antallet regnværsdager er sammenlignbare med værforholdene i London. Makstemperaturene om dagen er rundt 7°C om vinteren og omtrent 19 °C i Juli. De mest solrike månedene er mai og juni. Du må forvente regn gjennom hele august, mens de tørreste månedene er mars og april.

  Dublin omringes av motorveien M50 fra vest. Den forbinder Dublin med andre byer og motorveier. Dublin flyplass ligger ved M50 og ved siden av M1. Galway på vestkysten nås via M6 med en kjøretur på 2,5 timer. Galway er en typisk irsk kystby med en fantastisk utsikt over havet. Mens du er der bør du passe på å besøke en av øyens mest legendariske puber; The Quays, hvis interiør er basert på en fransk kirke og viser live musikk hver eneste dag! M1 tar deg videre rett til grensen til Nord-Irland. M8 leder mot Cork, sør på øyen.

  Du vil raskt venne deg til trafikken i Irland ved å leie bobil i Dublin. Det er et hav av vakre og spennende attraksjoner i og rundt byen og du vil kunne slappe av og nyte naturen. Irland er en drømmedestinasjon for golfentusiaster og en road trip langs kysten med stopp på de beste golfbanene er varmt å anbefale.