Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  EDINBURGH

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Edinburgh

  Vil du tilbringe din neste ferie i Skottand på en måte som tillater deg å reise etter egne ønsker og innfall? Da anbefaler vi deg å leie bobil i Edinburgh. Det første du bør gjøre er å oppdage alle kanter av denne vakre byen før du beveger deg ut på veiene for å utforske resten av regionen. Kanskje du drømmer om å dra på roadtrip? Da kan vi anbefale reisen fra nord til London i sør. Med bobil er du ikke bare fleksibel på reise, du reiser også komfortabelt med alt du trenger tilgjengelig til evhver tid. Auto Europe har et bredt utvalg av bobiler og våre eksperter hjelper deg gjerne med å planlegge reisen og velge riktig kjøretøy basert på dine behov. Kontakt oss gjerne om du vil ha tips eller råd.

  Campingplasser i og rundt Edinburgh

  Uansett om du vil bo nært sentrum eller et stykke borte er det mange campingalternativer i regionen når du skal leie bobil i Edinburgh. Spesielt langs kysten finner du mange billedskjønne alternativer. For å hjelpe deg til å finne en passende campingplass har vi valgt ut et par alternativer du kan vurdere. Kanskje finner du den perfekte campingplassen i vår liste?

  Edinburgh Caravan Club Site Fra sentrum når du denne campingplassen på under 20 minutter så om du ikke vil ha lang reise til sentrum er beliggenheten perfekt. Bobiltomtene er romslige og har strømforsyning. Campingplassen tilbyr transfer til sentrum. På grunn av den sentrale beliggenheten er camøingplassen svært populæri høysesongen så vi anbefaler å reservere plass i god tid.
  Mortonhall Caravan Park Også denne campingplassen ligger nært sentrum. De sanitære anleggene er oppdelt i 4 blokker og spredd over campingplassens område. De har alle vart vann. I den lillr nærtbutikken kan dfu kjøpe det nødvendigste uten å måtte forlate omtrådet. Bussforbindelsene gjør at utflukter inn til bykjernen og nærliggende områder er enkelt og raskt.
  Slatebarns Caravan Park På mindre enn en halvtime kommer du fram til Slatebarns Caravan Park. Området rundt campingen er perfekt for fiske, sykling eller spaserturer. Totalt finnes det 30 plasser med strømforsyning. Fasilitetene har også dusj, vaskemaskiner, tørketrommel og WiFi.
  Linwater Caravan Park Linwater camping kan nås på ca 35 min fra sentrum og det er totalt 60 plasser med eletrisitet. Vaskemaskin og tørketrommel finnes tilgjengelig for alle gjester. Her finnes desverre ingen nærbutikk men resepsjonen selger utvalgte varer og noen toalettartikler. Det vakre landskapet er perfekt for gåturer eller fiske.
  Belhaven Bay Caravan Park Belhaven camping ligger litt lengre fra byen, litt over 40 minutters kjøring men har optimal beliggenhet for deg som vil ha en aktiv ferie. Nær den lille byen Dunbar har du muligheten til en rekke aktiviteter, blandt annet golf på Winterfield Golf Clubs eller Dunbar Gold Clubs, eller spaserturer i den vakre naturen i John Muir Country Park. Ogdså surfing og dykking er populære aktiviteter.

  Tilgjengelige bobiler i Edinburgh

  Hos Auto Europe har vi ikke bare et bredt utvalg leiebiler, du har også et stort utvalg av bobiler til disposisjon. I forslagene du finner under er bare noen av alternativene vi tilbyr for din bobilferie i Edinburgh. For 2 personer tilbyr modellen Roadie akkurat nok plass. I det 4,9 meter lange kjøretøyet har du dobbeltseng, dusj. kjøkken og vanntank for ferskvann. For 4 personer kan du velge mellom den nesten 5 meter lange Nomad eller 7,4 meter lange Europa. Nomad har lignende utrustning som modellen Roadie men har 2 dobbeltsenger istedetfor en. Europa er riktig modell om du vil ha ekstra komfort. Her inngår kjøkken, dusj og toalett. Det er også tanker for ferskvann og avløpsvann. Med modellen Ford Zefiro 675 derimot er det plass til opptil 6 personer. På 6,87 meter er det 3 dobbeltsenger, dusj, kjøkken og toalett. Alt dutrenger for en komfortabel ferie og reise. Besøk vår søkemotor og se den komplette listen over tilgjengelige kjøretøy.

  Roadie Europa

  Roadie Camper

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 4.9 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Europa 4Berth

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 7.0 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  Nomad Ford Zefiro 675

  Nomad Camper

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Pop Top
  Lengde: 4.9 - 5.9 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Zefiro 675

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.87 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Godt å vite om Edinburgh

  Omtrent 493 000 mennesker bor i byen som er den nest største etter Glasgow. På 1400-tallet tok Edinburgh over rollen som hovedstad i Skottland etter Perth. Turismen har en stor betydning for byens økonomi og etter London er det den meste besøkte byen i Stotrbritannia. I 2013 besøkte 3,45 millioner mennesker byen, hvorav 1,3 av disse besøkte utenlandsfra. Både den gamle og nye delen asv Edinburgh er verdensarvlistet av UNESCO og duy finner rikelig med attraksjoner og severdigheter med vakker arkitektur, kulturelle eventer og interessante museer.

  Under ditt besøk i byen bør du deffginitivt besøke Edinburgh castle. Det er vanskelig å ikke legge merke til slottet med sin imponerende siluett over byen. Herfra kan du spasere fra Royal mile ned til gamlebyen og se andre severdigheter som The Hub og St. Giles Katedral. Royal Mile som består av gatene Canongate, High Street og Castle Hill begynner ved slottet og går hele veien ned til Palace of Holyroodhouse som er dronningens offisielle residens i Skottland. Vi anbefaler museene Royal Museum, Museum of Scotland eller Museum of Edinburgh. For den som vil nyte naturens stillhet midt i byen istedetfor kulturopplevelser anbefaler vi Royal Botanics Garden som er oppdelt over 4 ulike steder i Skottland. Hver plass representerer forskjellige områder og i Edinburgh kan du se blant annet Fossil Garden, Chinese Hillside og Alpine House.

  Naturligvis er dette bare et fåtall av alle de ulike attraksjonene som byen har å by på. Også de vakre omgivelsene rundt byen må sees med sine storslagne åser og fantastiske naturlandskap i kombinasjon med pustberøvende utsiktspunkter. Du som velger bobilutleie i Edinburgh er ikke i mangel på storslåtte naturopplevelser. Du som har valgt en bobil med kjøkken kan med fordel velge å fylle på spiskammerset før avreise fra byen for å spare penger på dyre restaurantbesøk mens du er på veien.