Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  LONDON

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i London

  Tenker du på å leie bobil i London og oppleve den livlige britiske hovedstaden? Vi hos Auto Europe kan, takket våre vår lange erfaring med formidling av leiebiler tilby deg et stort og variert tilbud. Uansett om du trenger en mini til byferie eller du vil leie sportsbilen du alltid har drømt om har vi det du leter etter. Om du vil ta ferien et steg videre har vi også bobiler til leie på flere destinasjoner verden over; perfekt for deg som vil oppdage så mye som mulig av landet og byen du reiser i uten å stresse over hotellinnsjekking og dyre restaurantbesøk hver kveld. Vi har et bredt utvalg av bobiler i Storbritannia og det finnes ikke noe bedre sted å begynne å utforske enn i metropolen London. Herfra kan du begi deg ut på tidenes road trip hele veien til den skotske hovedstaden Edinburgh. For mer informasjon eller hjelp med å booke hjälp med bokning av bobil kan du nå vårt kompetenta husbilsteam per telefon eller e-post.

  Campingplasser i og rundt London

  Med et så bredt utvalg av tilgjengelige canmpingplasser i London-området er det ikke så lett å velge bare en. Vi har derfor valgt ut noen alternativer for deg og din bobilutleie i London.

  Abbey Wood Caravan Club Site Abbey Wood camping ligger cirka 40 mins togreise fra sentrale London i vakre omgivelser. Campingplassen ligger en kort spasertur fra togstasjonen. Bortsatt fra en reise inn til sentrale London er nærliggende Greenwich å anbefale med flere interessante severdigheter. Deriblant det berømte observatoriet og National Maritime Museum. Det går også elvekrysninger herfra til nærliggende Abbey Wood Club Site til Greenwich, Tower Bridge, Westminster, Kew, Richmond og Hampton Court. Campingplassen har åpent året rundt og er svært populær blandt besøkende fra hele europa.
  Lee Valley Camping & Caravan Park Denne campingplassen ligger ca 30 min fra sentrum med tog og tilbyr mange sports- og unsderholdningsaktiviteter i det grønne. Et prisbelønt sportssenter gir deg muligheter til å utøve et utall idretter. Til og med gullmedaljevinneren Greg Rutherfood har trent her.
  Crystal Palace Caravan Club Site Perfekt campingplass for besøkende som vil ta del i Londons natteliv. Nær campingplassen finner du busstopp for buss nummer 3 som tar deg over Brixton, Lambeth Bridge, Trafalgar Square, Piccadilly Circus og Oxford Street hele natten. På denne måten slipper nattløver å betale for taxi.
  Theobals Park Theobals park finner du nord for hovestaden i grevskapet Hertfordshire, ca 70 min med tog unna og omringer av en vakker skog. Takket være campingplassens direkte forbindelse med M25 har du en rask og enkel forbindelse til London samtidig som du bor vakkert og fredelig til i engelsk natur. Anlegget er utstyrt med toaletter, dusj, familjedusj, lekeplass og WiFi.

  Tilgjengelige bobiler i London

  Har du bestemt deg for å leie bobil i London og bestemt deg for reiseruten er det på tide å finne den perfekte bobilen. Under presenterer vi fire av bobilene vi har tilgjengelige for din reise. Modellen Roadie er perfekt for to personer. Kjøretøyet er utstyrt med kjøkken, vanntank og dobbeltseng. Du kan også montere barnestoler. For fire personer er 4 Berth U-lounge med fire soveplasser det rette valget. Det 7,3 meter lange kjøretøyet har bakkamera og er derfor lett å manøvrere. For en gruppe på fire passer modellen Escape G med dieselmotor og to enkeltsenger og spiseområde som kan gjøres om til dobbeltseng perfekt. Grande har komfortabelt plass til 6 personer. Senegplassene består av fire Sängplatserna består av fyra fasta platser i form av køysenger og en dobbeltseng i alkoven. Du har også er fullt utsustet kjøkken.

  Roadie 4 Berth U-Lounge

  Roadie Camper

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Campervan
  Lengde: 4.9 Meter
  GirtypeGirtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  4 Berth U-Lounge

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 7.3 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Diesel
  Family Standard Grande

  Family Standard

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 7.38 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Klasse C Grande

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.47 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Godt å vite om London

  London er definitivt en by vel verdt et besøk minst en gang i livet. Enten du planlegger et kortere eller lengre besøk i verdensmetropolen anbefaler vi minst 2 dagere på å utforske byen og alle dens severdigheter og attraksjoner. Om du planlegger å kjøre i byens setrum bør du være oppmerksom på at byens sentrum er en såkalt miljøsone (Low emission zone) og at uregistretre kjøretøy ikke er tillatt innkjørsel i byen. Du må også betale rushtidsavgift mellom Hyde park og Tower Bridge. Dette området bør gererelt unngås med bil. Her er det mye bedre å forflytte seg til fots eller benytte seg av kollektivtrafikk. I områder der du ilegges rushtidsavgift finner du skilter med to røde C'er og markeringer på gaten. Å finne parkering i storbyer som London er ofte vanskelig men i London er det til sammenlikning med andre metropoler lett. Kanskje fordi parkering generelt er dyrere enn vanlig.

  Om du valgt å utforska Storbritannia ved å leie bobil i London, er byen best tilgjengelig for utforskning til fots. For den som vil se så mye som mulig av byen er Hop-on/off-bussene helt perfekt. Dersom du ikke har høydeskrekk må du få med deg en tur opp i London Eye, der du fra 135 meters høyde kan se et vakkert panorama over byen. Lad batteriene på en av de mange restaurantene langs gaten Shad Thames ved Tower Bridge med herlig utsikt over elven og broen. På Tower of London i nærheten kan du beundre de britiske kronjuvelene. Det er guidede turer hver halvtime. Om kvelden er det uendelig mange teatre og danseshow å besøke. I Covent Garden kan du spasere og vindusshoppe i en endeløs rekke butikker. Du vil også se gateartister og kunne stoppe i koselige kafeer og restauranter underveis. For deg som er glad i bårliv er en bååtur på Themsen absolutt ikke til å gå glipp av. Om dette er på ønskelisten din over aktiviteter er det viktig at du booker på forhånd. Det blir fort fullt.

  For deg som vil følge i Shakespeares fotspor er et besøk på the Globe Theatre en fantstisk dagsutflukt, perfekt fulgt opp av et besøk på nærliggende Tate Modern der du finner moderne- og samtidskunst. På British Museum finner du mange spennende utstillinger. Deriblandt egyptiske mumier. For deg som vil ha en litt annerledes shopping-opplevelse anbefaler vi Camden Town og Camden Lock Market. Her finner du de perfekte minner fra turen. Blandt annet klær, smykker og håndverk. Det skorter heller ikke på deilige retter å prøve. For den perfekte utsikten over London er Primrose Hill det perfekte målet. Alle matelskere med en forkjærlighet for det indiske kjøkken bør passe på å besøke Brick Lane der et utall indiske restauranter frister med sine lekre retter til rimelige priser.

  Du som etter et par dagers utflukt har lyst til å pakke sammen og dra videre langs de engelske veiene bør fylle proviantlageret. Storbyen er dyr og du får mer for pengene på matbutikkene Tesco, Asta og Sainsburys utenfor byen.