Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  JOHANNESBURG

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Johannesburg

  Det er en spesiell opplevelse å utforske den største byen i Sør-Afrika med leiebil, om du skulle velge å ta ferien et skritt videre og leie bobil i Johannesburg vil du ha en opplevelse for livet; du reiser med fullstendig frihet og fleksibilitet og du kan planlegge hver dag etter humøret. Bestem selv hva du vil se og gjøre og hvor du har tenkt å overnatte. Kanskje fører veien deg til andre byer som Durban, Cape Town eller for eksempel Port Elizabeth. Auto Europe er ikke bare eksperter på bilutleie, vi har også stort kunnskapsområde og et bredt utvalg når det kommer til bobilutleie. Vi holder fokus på beste kundeservice, pålitelige utleiere og lave priser. Ta en titt på våre tilbud og book ditt hjem på hjul i dag til din ferie i Johannesburg. Reserver en online eller ring og prat med våre bobilspesialister.

  Campingplasser i og rundt Johannesburg

  I området rundt Johannesburg finner du flere campingplasser. De plassene vi har listet under ligger litt utenfor byen men gir en fantastisk utsikt over landskapet og regionen.

  Malonjeni Guest Farm Ligger cirka 60 kilometer fra Johannesburgs sentrumskjerne og tilbyr fine parkeringsplasser for din bobil i tillegg til kiosk, bar og basseng.
  Soetdoring Vakansieplaas Denne campingplassen ligger omtrent en time fra Johannesburg mot sør. De 60 plassene anlegget tilbyr er godt utrustet med grill, eletrisitet og vann. Du finner også velholdte bad og dusj her. Området er perfekt for deg som vil gå turer eller sykle.
  Bloekompoort Caravan Park En time fra sentrum finner du Bloekompoort Caravan Pak. De mange ulike tresortene som vokser rundt anlegget gjør at bobilen står i en behagelig skygge. Du finner strøm og bad på campingplassen. Bortsatt fra basseng og biliardbord er det også grillplasser.;
  Nkwe Pleasure Resort Nkwe Pleasure Resort ligger nord-øst for Johannesburg. Området imponerer med et stort basseng i natursten med intilliggende foss. Hver plass har strømtilslutning. Du finner sykehus 15 km fra anlegget. Denne campingplassen ligger perfekt til for deg som planlegger å reise på dagstur til Pretoria.
  Hennops Pride Caravan Park 50 min fra Johannesburg og 40 min fra Pretoria finner du naturskjønne omgivelser og storbyen en kort reise unna. Parkeringsplassene for bobiler er grønne og befinnner seg i skyggen. Her finner du også bad, fryser, kjøkken og mikrobølgeovner.

  Tilgjengelige bobiler i Johannesburg

  Auto Europe tilbyr et stort utvalg av kjøretøy for bobilutleie i Johannesburg. Velg modellen 4z4 Discover Fun som er perfekt för 2 personer. Kjøretøyet er utrustet med dobbeltseng, kjøkken, toalett og tank for ferskvann og avløpsvann. Lengen er 5.6 meter. Den 5 meter lange 4x4 SC Nissan Diesel Trax er også et godt valg for 2 reisende. Modellen 6 STl derimot har plass til opptil 6 personer. Med nestan 7 meter lengde er det god plass til kjøkken, dusj og toalett i tillegg til vann - og avløpstanker.Den 4,6 meter lange Land Rover Defender 110 har soveplasser og sitteplasser for 5 personer. Soveplassene er fordelt i bilens taktelt.

  Discoverer FunX2 4x4 4x4 SC Nissan Diesel TRAX

  Discover FunX2

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 5.6 Meter
  Girtype: Manuelt 4WD
  Drivstoff: Diese

  Nissan Diesel

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Pickup
  Lengde: 5.2 Meter
  Girtype: Manuelt 4WD
  Drivstoff: Diesel
  6 STL Toyota Fortuner 3.0TD Camp

  6Berth STL

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.9 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Diesel

  Fortuner Camp

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Taktelt
  Lengde: 4.7 Meter
  Girtype: Automat 4WD
  Drivstoff: Diesel

  Godt å vite om Johannesburg

  Velkommen til Johannesburg, Sør-Afrikas største by! Selv om mer enn 4,4 millioner mennesker bor i byen er det faktisk Pretoria som ligger 50 kilometer unna som er hovedstad i landet. Johannesburg er likevel det økonomiske sentrum i Sør-Afrika og er et populært reisemål på grunn av sine severdigheter og parker både i og utenfor byen. Krüger nasjonalpark er verdensberømt og lokker tusenvis av turister hvert år. Krüger nasjonalpark er verdens største beskyttede område og ligger 4 timer bortenfor byen. Parken gir et unikt innblikk i Afrikas rike dyreliv. Et annet alternativ er å besøke Pilanesberg nasjonalpark som ligger omtrent 3 og en halv time unna. I tillegg byr Marakele nasjonalpark og Golden Gate Highlands nasjonalpark på fantastiske opplevelser med sin natur og rike dyreliv.

  Det er en hel del du bør se og gjøre før du forlater byen til fordel for naturen. Vel verdt et besøk er fremfor alt Apartheid Museer og Lesedi Cultural Village der du kan lære mer om 5 ulike afrikanske stammer. Sci-Bono Discovery Center er også å anbefale, her finner du mange spennende og noen interaktive utstillinger. Om du reiser med barn vil de garantert ha en av turens høydepunkter her. Temaparken Gold Reef City tilbyr mange attraksjoner og et variert program om gullrushet i en perfekt atmosfære. Foruten alt dette er byen full av imponerende byggverk, og huser noen av de hlyeste byggverkene i Afrika. Her kan du beundre Carlton Centre, ta heisen opp til 50ende etasje og nyt en utrolig utsikt over Johannesburg.

  Naturligvis er dette bare et lite utvalg av de tingene du kan se og oppleve i den fantastiske byen og regionen rundt. Uansett hvordan du velger å tilbringe din tid får du uendelig frihet av å leie bobil i Johannesburg, med bobil reiser du med egen timeplan og etter egne interesser. Utforsk så mye du kan av byen før du beveger deg videre ut på veien mot nye eventyr og nye destinasjoner. De mange canpingplassene rundt byen gir deg mulighet til å ta en pause og har ofte optimale beliggenheter for å leve i takt med naturen. I en komfortabel bobil fra Auto Europe føler du deg hjemme på veien.