Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  CAPE TOWN

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil Cape Town

  Opplev en av Sør-Afrikas mest populære destinasjoner ved å leie bobil i Cape Town til absolutt beste pris. Nyt friheten og fleksibiliteten du har når du reiser med bobil og kan forme din egen ferie slik du kun kan når du har hjem på hjul. Se byens severdigheter og dra på bobil-roadtrip rundt i byen eller begi deg til andre Sør-Afrikanske byer som Johannesburg, Durban eller Port Elizabeth. La deg fortrylle av den vakre naturen og det vakre landskapet i regionen. Auto Europe kan ikke bare tilby deg som kunde leiebiler til beste pris men også et bredt utvalg av bobiler i spennende destinasjoner i Afrika som for eksempel Windhoek. Se selv gjennom og sammenlign priser og modeller på vår hjemmeside eller få hjelp av vårt reservasjonsteam for bobilutleie. Ha en fantastisk bobilferie med venner eller familie!

  Campingplasser i og rundt Cape Town

  Under har vi listet komfortable campingplasser i og rundt Cape Town som du kan vurdere når du planlegger din bobilutleie i Cape Town.

  Chapmans Peak Caravan Park Denne campingplassen finner du cirka 40 min utenfor Cape Town. Det store anlegget har 46 plasser for ulike kjøretøy. Store grøntområder og skyggen fra trærne sammen med vakkert utsyn over vannet. Fasiliteter som toaletter og dusj er rene og nye og du finner lekeplasser og basseng.
  Imhoff Caravan Park Også Imhoff Park har en flott beliggenhet og du kan nå sentrum av Cape Town på 45 min. Nærheten til strendene Long Beach og Noordhoek Beach garanterer deg den perfekte havsutsikten. Bare 10 km fra campingplassen finner du et stort kjøpesenter der du kan handle pluss et sykehus. Anlegget har også biljardbord, lekeplass, og et hobbyrom så hele familien kan more seg.
  Hardekraaltjie Caravan Park Campingplassen ligger i Belville ca 20 km øst for Cape Town. Plassen er ikke bare ideell for å besøke severdigheter og sentrum men du finner også flere kjøpesenter og sykehus i nærheten. Du finner bad, vaskemaskiner og to kjøkken. Om natten er det sikkerhetsvakter på området.
  Eagle Falls Lodge Fra denne campingplassen er det ikke langt til Port Elizabeth (omtrent 3 og en halv times reise). Foruten fantastisk utsikt over landskapet, er det mange aktivitetere som turer, sykling, ridning og mer.

  Tilgjengelige bobiler i Cape Town

  Under finner du fire eksempel på bobiler tilgjengelige i Cape Town. For to personer er modellen 4x4 Nissan Petrol SC MSEP ett utmerket valg. Begge passasjerer har soveplass i bobilens telttak. Den lille bobilen på 5 meter er firehjulsdrevet og er utstyrt med aircondition, kjøkken og vanntank. Et annet alternativ for 2 er den 5,4 m lange 4x4 Nissan SC NAVI som i motsetning til de to andre har toalett. Den 6,7 m lange Discover 6 har sitte- og sengeplasser for opptil 6 personer. Soveplasser er fordelt på 3 dobbeltsenger og kjøretøyet har kjøkken, dusj og toalett så du er garanetrt en komfortabel reise. Du har også aircondition og vanntank samt avløpstank. For en gruppe på 4 personer er modellen 4 STL perfekt. Sengene er oppdelt på 4 dobbeltsenger og det nesten 7 meter lange kjøretøyet har dusj, kjøkken og toalett. Med mange modeller kan du få ytterligere utstyr som campingstoler og bord, sengeklær, håndkler og kjøkkenutstyr inkludert i prisen.

  4x4 SC Nissan Petrol MSEP 4x4 SC Nissan Diesel NAVI

  Nissan Petrol

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Taktelt
  Lengde: 5.2 Meter
  Girtype: Manuelt 4x4
  Drivstoff: Diesel

  Nissan NAVI

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Pickup
  Lengde: 5.4 Meter
  Girtype: Manuelt 4x4
  Drivstoff: Diesel
  Discoverer 6 4 STL

  Discover 6

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.7 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  4 STL Motorhome

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 6.9 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Godt å vite om Cape Town

  Med sine over 3,7 millioner innbyggere er Cape Town den nest største byen i landet etter Johannesburg som har mer enn 4,4 millioner innbyggere. Byens kulturelle mangfold, interessante severdigheter og det spektakulære landskapet gjør den til et populært reisemål for turister fra hele verden. Museer vel verdt et besøk er er District Six Museum, Cape Town Diamond Museum eller South African Jewish Museum. På Artverk Gallery stilles det ut verk av afrikanske kunstnere og noen av dem er til salgs! Dersom du er kunstelsker og leter etter noe litt annerledes vil du garantert finne det her. Cape Town tilbyr deg et stort utvalg av eventer og festivaler hele året. Blant de mest populære eventene kan vi nevne Cape Town Jazz i april.

  Byen er vakker og rik på kultur og imponerende bygggver mwn mange turister besøker byen for dens fantastiske landskap. En spektakulær panoramautsikt over Cape Towns bukt og omgivelser kan nytes fra det 1087 meter høye Taffelberget. Omtrent 45 km sørover fra Cape Town finner du det verdensberømte Kapp det Gode Håp, hvis klipper alltid har vært fryktet av sjøfarere. På veien dit kan du også ta et stopp på Kirstenboschs botaniske hage, den er vel verdt er besøk. Om du finner strender mer forlokkende er Clifton Beach et godt alternativ, her kan du nyte vakre solnedganger på en seng av finkornet sand. Andre vakre strender er Fish Hoek Beach, Bloubergstrand eller stranden ved Muizenberg.

  Hvordan du tilbringer tiden i Cape Town er helt opp til deg. Du som skal leie bobil i Cape Town åpner deg for mange muligheter for hva du kan se og gjøre mens du er på reise. Overnatt på en av de mange campingplassene i regionen og lag lekre måltider med ferske råvarer til deg selv, familie og venner. Opplev den vakre naturen på kloss hold. På lengre reiser til andre byer ( for eksempel til Port Elizabeth som ligger 9 timer unna) er camping ideelt når du vil reise i eget tempo og ta spontane pauser.