Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  WINDHOEK

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Windhoek

  Visste du at du kan leie bobil i Windhoek til lave priser? Auto Europe sin liste over tilbud og tjenester vokser stadig. Vi har nå begynt å tilby bobilutleie verden over. Her foteller vi deg litt om å leie bobil i Namibia. Som en av verdens ledende bilutleiemeglere har vi et godt samarbeid med noen av verdens ledende bilutleiefirmaer i 180 land verden over. Planlegg din reise slik det passer deg best og legg ut på safari i Namibia, Botswana eller Sør-Afrika. Opplev dette spennende og eksotiske kontinentet og menneskene fra et helt nytt perspektiv og kom i kontakt med naturen. Du kan booke din bobil lett hos Auto Europe, ring oss eller søk frem informasjon og utvalget av bobiler online. Vi hjelper deg gjerne dersom du har spørsmål eller ønsker hjelp til å planlegge detaljer rundt reisen. Namibia er svært annerledes fra Sør-Afrika, og Windhoek er ikke som Cape Town eller Johannesburg. Begge land ligger sør i Afrika og deler en grense, men kulturen i de to landene er ulike.

  Å reise med bobil i Windhoek

  Ved å leie bobil i Windhoek får du oppleve Namibia sitt unike landskap på en helt spesiell måte. Namibia, akkurat som nabolandet Botswana ;er perfekt for en campingferie, ikke bare på grunn av sin vakre natur; det er også et hav av campingplasser. Vi har valgt ut noen forslag her.

  UrbanCamp.net UrbanCamp.net er en sentralt beliggende og koselig campingplass. Store trær i området gjør plassen godt skyggelagt. Du vil ha tilgang på Wi-Fi, velholdte sanitæranlegg og basseng. Det er kun 5 minutters gange til det berømte Joe's Beerhouse og en god Portugisisk restaurant dersom du ikke har lyst til å lage mat selv. Du finner også et handlesenter, minibank, postkontor, supermarked, apotek, bilvask, slakterbutikk, kafeer og et døgnåren bensinstasjon i nærheten. Alt er tilrettelangt for et behangelig campingopphold med alle moderne fasiliteter.
  Arebbusch En flott campinggplass med egen restaurant og døgnåpen resepsjon. Du har tilgang på vaskeservice for klær, shuttelbuss og du kan kjøpe voucher som gir deg internett-tilgang. Du kan velge mellom to campingmuligheter - luksus camping and standard camping avhengig av dine ønsker og behov.
  Daan Viljoen National Wildlife Park Midt i hjertet av naturen finner du Sun Karros Daan Viljoen Lodge (omtrent 20 km fra Windhoek). Her er du garantert valuta for pengene. Dette en en fantastisk campingplass med topp fasiliteter på alle måter. Det går spesialorganiserte safarier og solnedgangs-eksursjoner fra leiren. Du kan også legge ut på oppdagelsesferd alene dersom du foretrekker det.
  Namib's Valles of a Thousand Hills Namib's Valley of the Thousand Hills ligger på en slette med panoramautsikt over Guab Valley; dalen er fylt med topper og utsikten er virkelig det perfekte bakdropp for årets feriebilder. Dette vakre landskapet er et must når du besøker Namibia, Dalen ligger ca 180 km fra Windhoekm, 165 km fra Walvis bay og 165 km fra Sesriem.
  Tented Camp Gecko Her vil du få følelsen av å være på settet til "Mitt Afrika". En herlig enkel campingplass som setter deg i kontakt med naturen og gjør at du slapper helt av. Nyt de fredelige omgivelsene, tenn bål om kvelden og la hverdagen falle bort.

  Tilgjengelige bobiler i Windhoek

  Under finner du et utvalg av bobilene du kan leie i Windhoek. Dette er bare noen få eksempler på kjøretøyene vi har tilgjengelige. Du har muligheten til å velge melom standard bobiler og kjøretøy med firehjulstrekk. Vi informerer om at firehjulstrekk kan være svært fordelaktig, spesielt dersom du skal reise over lengre avstander. Dersom du reiser meds barn kan det derimot være mer komforabelt å reise med en tradisjonell bobil. Vi hjelper deg gjerne med valget.

  Discoverer FunX2 4x4 Toyota Double Cab 2.8 A/T 4x4

  Discoverer FunX2

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 5.6 Meter
  Girtype: Manuelt Allrad
  Drivstoff: Diesel

  Toyota DoubleCab

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Taktelt
  Lengde: 5.3 Meter
  Girtype: Automat Allrad
  Drivstoff: Diesel
  Ford Ranger Double Cab 4x4 Luxury Safari Overlander 6 STL

  Safari Overlander

  Soveplasser: 5 stk.
  Kategori: Pop Top
  Lengde: 5.35 Meter
  Girtype: Manuelt Allrad
  Drivstoff: Diesel

  6 STL Motorhome

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.9 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Diesel

  Verdt å vite om Windhoek

  Namibia og landets hovedstad Windhoek blir ofte kalt "Afrika for nybegynnere". Byen er moderne med en spennende kultur og historie. Utforsk byen og spaser gjennom hyggelige og fargerike handlegater som Post Street Mall.

  Her finner du håndarbeider, klær og lokale produkter til salgs. Selgerne er høylytte og prøver å trekke potensielle kunder. Tårnene i Neo-Barokke St. Mary's katedral stikker opp blandt tyske slott og moderne bygninger i metall og glass. Disse åpenbare kontrastene gjør Windhoek til et svært spesielt sted og en perfekt start- eller sluttdestinasjon på safari-reise. Du finner et stort og variert kulinarisk tilbud, fantastiske shoppingmuligheter og en spennende kulturhistorie du ikke finner noen andre steder i Namibia.

  Sentrale Zoo Park er regnet som byens hjerte og er det perfekte stedet for spaserturer eller en picnic. Dette skyggefulle og fredelige området ble brukt til elefantjakt for 5000 år siden; Levningene fra to elefanter og flere redskaper laget av kvarts ble funnet her tidlig på 1960 tallet. Du vil også se Elephant Column, som ble designet av den namibiske skulptøren Dörthe Berner.

  Bortsatt fra dette monumentet vil du også se et krigsminnesmerke som i 1987 ble dedikert til minne om tyske soldater som døde i Nama- krigene i 1893-94.

  Med en bobilutleie i Windhoek, vil du se disse og mange andre spennende severdigheter. Windhoek sitt mest berømte landemerke er den Tysk-Lutheranske kirke som ligger på en trafikkøy i byens sentrum; en usedvanlig bygning fra 1907 bygget i lokal sandstein av arkitekten Gottlieb Redecker i kontrast til den Neo-Gothiske og Art Niveau stilen du ser mye av i byen. Designet ser nesten ut som et pepperkakehus, og er et overraskende tilskudd til byens uttrykk. Alteret viser Lazarus sin gjenoppståelse og er en kopi av Rubens berømte verk. Daan-Viljoen Game Park er et vakkert naturreservat på Khoma Highland, omtrent 18 km fdra Windhoek. Ta deg noen fine spaserturer langs de mange stiene eller ta en av de to foreslåtte rundturene. Du vil kunne se flere dyrearter på turen.