Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  KEFLAVIK

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Keflavik

  Auto Europe har over 60 års ekstensiv erfaring med å formidle de beste tilbud på bilutleie. I tillegg til bilutleie tilbyr vi nå også bobilutleie. Å leie bobil i Keflavik gir deg et fantastisk utgangspunkt for å utforske øya helt i eget tempo. Island er kjent som sagaøya og er berømt for varme kilder, vulkaner og ville hester. Det harde landskapet i kombinasjon med den vakre naturen og de til tider harde værforholdene gjør Island til et eventyr helt for seg selv. Med et hjem på fire hjul står du fri til å reise fra Reykjavik og utover øyen med egen timeplan og helt uten tidsfrister og stress. Book din bobil enkelt via vår nettside eller ring oss på +49 894 1207 298 for hjhelp til å velge bil og planlegge turen.

  Campingplasser i og rundt Keflavik

  Dersom dun reise starter med en bobilutleie i Keflavik kan du enkelt finne et sted å parkere over natten i nærheten av flyplassen. Å reise gjennom Island gir deg uendelig mange muligheter, det er derfor viktig å planlegge på forhånd slik at du er sikker på at du ikke går glipp av noe, husk at du alltids kan endre planer underveis. De følgende canpingplasser ligger på Islands vestkyst. Campingplassene på Island er som regel enkle og tilbyr det mest nødvendige.

  Grindavik Camping Campingplassen ligger i nærheten av Keflavik flyplass, dene campingplassen er godt utstyrt og tilbyr alt du trenger av fasiliteter for et behagelig opphold. Det er en rolig og vennlig atmosfære i tillegg til hyggelige priser.
  Borgarnes Camping Denne campingplassen ligger på vestkysten av landet og er perfekt dersom planen din er å reise nordover mot Reykjavik. Dette er det perfekte stedet for naturelskere som ønsker moderne fasiliteter og butikker og restauranter.
  Mosskogar Camping Denne campngplassen ligger idyllisk til i nærheten av Reykjavik og nås lett fra Keflavik. Herfra kan du besøke hovedstaden i tillegg til at du er i kontakt med naturen.
  Hofn Camping Vært neste forslag ligger vakkert og fredelig til ved en liten fiskelandsby. Her kan du bestille bord på en avrestaurantene for å prøve lokale retter eller kjøpe inn råvarer for å lage mat i bobilen. Det finnes også en busstjeneste for enkel utforskning av området.
  Hlid Camping I nærheten av innsjøen Myvatn kan du slappe av og lade batteriene i denne canmpingplassens vakre og urørte omgivelser. Du kan ofte se nordlyset her. Fasilitetene er godt vedlikeholdte, funksjonelle og rene. Vi anbefaler at du velger en ståplass som er skjermet mot vinden dersom det er mulig.

  Tilgjengelige bobiler i Keflavik

  Under lister vi noen av bobilene du kan leie gjennom Auto Europe i Keflavik. Den praktiske 2016 Wrangler Super Camper er en bobil med automatgir og dobbeltseng. Kjøretøyet er perfekt for to passasjerer. I tillegg har de firehjulstrekk, noe som kommer godt med når du skal utforske øyen. Hvis du reiser i en gruppe på opptil 5 personer er Motor Home 5 et godt valg. Kjøretøyet har to dobbeltsenger og en enkeltseng. Den har også dusj, og alle nødvendige fasiliteter for å gjøre reisen så komfortabel som mulig. Barneseter kan tilpasses på forespørsel. Dersom dere er tre personer på reise er Camper 4x4 Premium perfekt! Om du vil ha litt ekstra luksus anbefaler vi derimot Camper 4x4 Luxury som tilbyr to dobbeltsenger, kjøkken, dusj og mye mer.

  Wrangler Super Camper Motor Home 5

  Wrangler Super

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Sleepervan
  Lengde: 4.2 Meter
  Girtype: Automat 4x4
  Drivstoff: Bensin

  Motor Home 5

  Soveplasser: 5 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 5.86 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  Premium 4x4 Luxury 4x4

  Premium 4x4

  Soveplasser: 3 stk.
  Kategori: Pickup
  Lengde: 5.8 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Luxury 4x4

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Pickup
  Lengde: 6.3 Meter
  Girtype: Automat 4x4
  Drivstoff: Diesel

  Verdt å vite om Keflavik

  Å leie bobil på Island er enkelt. Keflavik er den største byen på halvøyen Reykjanesskagi og en pulserende havneby med vakker havutsikt. Her vil du kunne beundre de vakre historiske bygningene, inkludert det rødmalte huset til danske Peter Duus fra 1800-tallet. En annen viktig sttraksjon er fiskerimonumentet av den islandske kunsteren Ásmundur Sveinsson. Gå heller ikke glipp av besøk til en annen kulturskatt; den vesle kirken Keflavíkurkirkja som ble bygget i 1912 og skiller seg ut fra omgivelsene med sine kraftige farger. En annen bonus er at Islands hovedstad Reykjavik ligger knappe 40 km unna og lett nås med bobil fra Keflavik.

  Hvis du bestemmer deg for å leie bobil i Keflavik vil du få oppleve en spennende by som enda ikke er truffet av den store turiststrømmen. Keflavik er omgitt av storslått natur og vulkaner, fosser, isbreer, små havner og varme kilder er alt innen rekkevidde. Vi anbefaler også et besøk på Keflaviks vikingmuseum mens du er i byen. Busser i sentrum er gratis og det er enkelt å utforske når du kan hoppe av og på når og hvor du vil. Pass på at du tar deg tid til å besøke et hestesenter mens du er på Island for å se et glimt av Islands vakre islandshester. Kanskje du også våger deg ut på ridetur? Når mørket faller er det store sjanser for å få se nordlys dersom du reiser på vinterstid.

  Det er også et alternativ å leie bobil i Reykjavik og begi deg ut på de lokale veiene mot naturen. På nasjonale veier en fartsgrensen 90 km/t og i byer 50 km/t, med mindre noe annet er oppgitt. Følg nøye med på værvarsler ettersom været på Islandf skifter fort.


  Bobilutleie - Kundeanmeldelser

  Leie bobil anmeldelseJørgen med Holdur
  08 September 2021
  Auto Europe rangering Leie bobil anmeldelse - 4 stjerner
  Utleieselskap rangering Leie bobil anmeldelse - 4 stjerner
  "Noen få ting manglet/var dårlig; kniver var svært sløve, saks sløv. Fornyelse nødvendig. Kroker til å henge kjøkkenhåndkle manglet. Flere kroker på badet ønskelig. Såpedispenser ønskelig på badet. Oppheng med tannglass ønskelig. Hard madrass, ubehagelig trekk å sove på. Kan gjerne benytte en tykkere overmadrass. De fleste er beskjedne forslag som vil bedre opplevelsen. Alt i alt en super opplevelse i bobilen."