Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  REYKJAVIK

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Reykjavik

  Reykjavík har en imponerende merittliste av historiske og storslåtte steder å besøke. Island er et spennende reisemål som stadig trekker flere turister. Begynn å planlegge reisen med en bobilutleie i Reykjavik med Auto Europe for et uforglemmelig eventyr.

  Å reise med bobil vil garantert holde deg fleksibel og spontan på din reise over sagaøya. Våre kunnskapsrike bobileksperter sitter klar ved telefonen for å hjelpe deg med å finne og booke den perfekte bobilen på Island enten dere reiser i en større gruppe eller som par.

  Campingplasser i og rundt Reykjavik

  Den følgende listen gir deg ideer til hvor du kan stoppe for natten når du skal leie bobil i Reykjavik og reise gjennom Island. Book i god tid, spesielt i høysesongen, ettersom plassene fort blir booket opp.

  Reykjavík Campsite Reykjavík Campsite er en femstjerners campingplass kun 3 km fra bykjernen. Plassen er åpen året rundt og har kapasitet til opptil 900 gjester i telt, bobil, campingvogner og campinghytter.
  Tjalda Mosskogar Camping Campingplassen Mosskogar ligger i en stille dal i Mosfellsdalur. Den ligger kun en kort kjøretur fra Mosfellsbær, et distrikt i hovedstaden Reykjavík.
  Reykjavik Eco Campsite Campingplassen Reykjavík Eco Campsite er en femstjerners campingplass som ligger perfekt til 3 km fra bykjernen. Campingplassen huser opptil 650 mennesker i telt, campingvogner, campinghytter og bobiler. Campingplassen ligger i et grøntomtåde i byen rett ved ett av de største og mest populære geotermiske bassengene på Island.
  Hafnarfjörður Camping Hvis du ser etter en familievennlig campingplass i nærheten av Reykjavik er Hafnarfjörður Camping det perfekte stoppestedet. Du er nær alle shoppingområder og attraksjoner, busser stopper i nærheten og tar deg til Reykjavik eller Kaflavik.
  Laugardalur Reykjavík Campsite Campingplassen i Laugardalur har en flott beliggenhet ved bassenget i Laugardalur. Reykjavik sentrum er 3 km unna.

  Tilgjengelige bobiler i Reykjavik

  Under er eksempler på tilgjengelige bobiler i Reykjavik. Vår minste modell, Nissan NV200 Camper er en kompakt løsning for opptil 2 personer. Modellen går på bensin og er ikke mer enn maks 3 år gammel. Modellen har et lite, men funksjonelt kjøkken. Highland Ranger 4x4 har firehjulstrekk og sitteplass for fem personer og soveplass for to. Det er taktelt og bilen har automatgir. Motorhome 4 er en B-Class modell og har maksimal komfort for opptil 4 personer. Den har kjøkkenm dusj, toalett, vanntank, WC og avfallstank. Motorhome 5 er en av de største bobilene Auto Europe tilbyr på Island. Kjøkken, dusj, WC, vann og avfallstank er praktisk anlagt på bare 6 meter. Barneseter kan monteres. For mer info om disse bobilene såvel som andre alternativer kan du beslke vår bookingside. Her finner du også informasjon om om ekstrautstyr.

  Dacia Duster Highland Ranger 4x4

  Dacia Duster

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Taktelt
  Lengde: 4.3 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Bensin

  Ranger 4x4

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Taktelt
  Lengde: 5.6 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin
  Motor Home 4 Motor Home 5

  Motor Home 4

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 6.58 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Motor Home 5

  Soveplasser: 5 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 5.86 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Verdt å vite om Reykjavik

  Ikke langt fra senteret Hafnarfjörður liggee det stemningsfulle området Krýsuvík, der du vil se dampende vulkaner og varme kilder omgitt av fargerike åser. En sti fører deg gjennom området. Bruk skiltingen til å navigere og informere deg underveis slik at du får maks utbytte av opplevelse. Den massive Solfatara som damper fra åsen er en fristende attraksjon. Ta deg tiden til å gå opp for en spektakulær utsikt over området. Sett deg deretter i bobilen og kjør mot kysten der du vil oppdage klippene Krýsuvíkjjarg: et område som er berømt for sin store fuglebestand. Å leie bobil i Reykjavik gir deg en helt egen følelse av avslapning og kontakt med naturen.

  Huset Höfði som ble bygget 1 1909 er regnet som en av de vakreste og historisk viktige bygningene i Reykjavík. Mer ble møtet mellom Ronald Reagan og Mikhail Gorbachev holdt i 1986. Denne historiske hendelsen markerte slutten på den kalde krigen. Uner dette møtet ble bilder av huset vist over hele verden. Huset ble llevert av Strømmen Trævarefabrik i Norge.

  Perlan Museum - denne fantastiske glassbygningen er designet av Ingimundur Sveinsson, og holdes oppe av seks store varmtvannstanker der hver kan holde 4 millioner liter. Du kan besøke utsiktsplatået for en fantastisk panoranautsikt over Reykjavik og området rundt.

  Nyt en spareise med Elding Fergetjeneste til den vakre øyen Videy i Kollfjördur, rett ved kysten av Reykjavík. Et nnet lite paradis finner du ved å besøke stranden i Nauthólsvík i nærheten av Reykjavík. Vi anbefaler også et besøk til byen Keflavik.