Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  MALMÖ

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Malmö

  Auto Europe har vært verdensledende innen bilutleie i over 60 år! I tillegg til å tilby uslåelige rater på bilutleie har vi nå mulighet til å tilby bobilutleie til beste pris. Book din bobilutleie i Malmö i dag og ebgynn å planlegge din drømmeferie i Sverige. Med bobil kan du utforske Malmö og resten av sverige i ditt eget tempo og med maksimal komfort og fleksibilitet. Vakre og trivelige byer som Malmö eller Stockholm er typiske for vårt nærmeste naboland.

  Velg din neste feriebil og book online eller ring for å snakke med en av våre eksperter. Ring oss gjerne dersom du har spørsmål på +49 894 1207 298 for en uforpliktende samtale.

  Campingplasser i Malmö

  Den følgende listen gir deg en oversikt over overnattingsmuligheter når du skal leie bobil i Malmö. Pass på at du tar konkat med campingplassene under og forhører deg om tilgjengelighet i det tidsrommet du planlegger å reise. Det pleier ikke å være nødvendig å forhåndsbestille.

  First Camp Malmö En fantastisk utsikt over Öresund Bro venter på deg på den idylliske campingplassen First Camp Malmö. Dens nærhet til København, Lund og Österlen tilbyr deg uendelige muligheter for utflukter, sightseeing, shopping, underholdning og utendørsaktiviteter.
  Habo Ljung Camping Den populære familiecampingplassen ligger sør-vest i Sverige, omtrent 14,5 km nord for Malmö. Anlegget er omgitt av naturskjønne omgivelser og er lett tilgjengelig via hovedveien. Campingplassen ligger rett ved en stor og barnevennlig strand med perfekte forhold for bading og vannsport.
  Falsterbo Resort Denne campingplassen ligger en halvtime fra Malmö. Nyt en lang dag på stranden i solen eller dra på oppdagelsesferd i det vakre landskapet. Besøk Malmö enkelt via Öresund Bro.
  Barsebäckstrand Camping & Stugby Denne barnevennlige campingplassen ved sjøen liggerlike ved en familieresort omtrent 3,5 mil nord for Malmö. Du har imponerende havutsikt fra overalt på campingplassen og det ligger en velholdt golfbane i nærheten.

  Tilgjengelige bobiler i Malmö

  Under finner du en liste over eksempler på tilgjengelige kjøretøy når du skal leie bobil i Malmö.
  Modellen Van har til tross for sin kompakte størrelse på bare 6 meter kjøkken, dusj, toalett, dobbeltseng, vanntank og oppvarming, perfekt for to. Modellene er alltid mellom ett og tre år gamle. Family Standard har plass til opptil 4 personer med en dobbeltseng og to enkeltsemger. I tillegg vil du i denne bobilen også ha kjøkken, dusj, toalett, vanntank, oppvarming og avfallstank. Modellen har en lengde på omtrent 7,6 meter. Det er mulighet for å montere barneseter og sykkelstativ på bilen.

  For soveplass til seks kan du velge modellen Family Camper som har to dobbeltsenger og to enkeltsenger i tillegg til kjøkken, dusj, toalett, vann og avfallstanker.

  For større familier og mindre grupper bør du velge Family Plus. Denne bobilen har omtrent samme utstyr som bilen nevnt over. Dersom du ønsker flere detaljer finner du dette på vår nettside. Valgfrie ekstratjenester som campingbord og stoler etc kan bookes i tillegg til enhver tid.

  Van Adria

  Van

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 5.9-6.8 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Adria

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 7.38 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  Family Family Plus

  Family

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.3-7.6 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Family Plus

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.51 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Verdt å vite om Malmö

  Malmö, er Sverige sin tredje største by og hovedstad i det vakre fylket Skåne. Som en del av Öresund-regionen er byen forbundet med Danmark sin hovedstad København via Öresund bro.

  Malmö har ekspandert fort de siste årene, men har til tross for dette beholdt sin sjarm og varme, vennlige følelse. Byen har et hav av kulturelle atttraksjoner du bør benytte anledningen til å få med deg. Vi anbefaler speselt det moderne museet Moderna Museet Malmö. Byen har flere høykvalitets-restauranter, bistroer og kafeer der du kan slappe av og nyte omgivelsene. Du har også supre shoppingmuligheter, spesielt om du er glad i svensk design.

  Parker din bobil i Malmö og nyt strandliv på Ribersborg strand med familien når du trenger en pause fra bykjernen. Her kan du ta en svømmetur, spille volleyball eller ligge i solen med en god bok. Du når enkelt stranden til fots fra Malmö sentrum.

  Over 30% av Malmö sine innbyggere sykler til jobb og skole hver eneste dag. På grunn av dette har byen investert i gode sykkelveier og sykkelfelt over hele byen. Malmö regnes for å være en av de mest sykkel-vennlige veiene i Europa. Det anbefales absolutt å leie sykkel for å utforske byen dersom været tillater det.

  I Malmö har det skjedd en stor utvikling innen lokalprodusert, kortreist mat, og det er derfor mange små lokalprodusenter som lager og selger egne produkter. Malmö er den perfekte anledningen til å fylle bobilens kjøkken med lokale delikatesser før du drar videre.

  Tradisjonelle retter fra Skåne, som ålagille, spättekaka (en lokal spesialitet bakt på pinne), äggakaka (tykk pannekake fylt med bacon), Martinsgans (tradisjonell rett med gås på 10 November) og sursild finner i tillegg til et hav av nyskapende og internasjonale retter fra hele verden; Å spise ute i Malmö er alltid en opplevelse.


  Bobilutleie kundeopplevelser

  Bobilutleie kundeopplevelserJohn med Touring Cars
  07 September 2018
  Auto Europe rangering Bobilutleie kundeopplevelser - 5 Stjerner
  Utleieselskap rangering Bobilutleie kundeopplevelser- 5 Stjerner
  "God service, god follow up, fleksibilitet ved endring av bestilling, grei pris, Vi fikk det vi hadde bestilt. Mottagelse og gjennomføring av utlevering var bra, vi fikk den informasjonen som var viktig for oss som førstgangs brukere av bobil."