Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  STOCKHOLM

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Stockholm

  Auto Europe har i årevis vært en kjent bilutleiemegler. De siste årene har vi utvidet våre tjenester til å tilby mer enn bare bilutleie. Vi kan nevne luksusbilutleie og nå også bobilutleie, alt til beste pris. Vi har 60 års erfaring i bilutleie og reiseliv og hjelper deg gjerne med å planlegge ferien din.

  Book din bobilutleie i Stockholm i dag og begynn å glede deg til tidenes ferie. Utforsk Stockholm og hele Sverige på den mest mobile måten - i et hjem på hjul. Når du tenker på å leie bobil i Stockholm går tankene mot ubegrenset frihet, kontakt med naturen og maksimal komfort. Vakre byer som Stockholm og Malmö venter! Auto Europe sine bobileksperter hjelper deg gjerne med å velge riktig bobil og planlegge turen.

  Leie bobil i Stockholm

  Å leie bobil i Stockholm er enkelt. Her gjør vi det enda litt lettere for deg ved å liste de beste campingplassene i området. Husk å booke i god tid, spesielt i høysesong!

  Långholmens Husbilscamping Denne campingplassen er ideell om du vil være en stund i Stockholm. Campingplassen har god og vennlig service og du har alt du trenger i tillegg til kort vei til bykjernen. Offentlig transport har enkel forbindelse herfra inn til Stockholm sentrum.
  Bredäng Camping Stockholm Denne campingplassen ligger vakkert til omtrent 9 km sør-vest for Stockholm. Strandresorten Mälarhöjdsbadet er i gangavstand. Campingplassen er på gress om omgitt av trær. Det er også minigolfbane. Svømmebasseng, tennisbane og nærmeste IKEA er bare et par kilometer unna. Varmtvann er inkludert i leien. Ankomst via E4 / E20: avkjøring Bredäng, følg skiltingen.
  Ängby Camping Ängby Camping er en familievennlig campingplass som er åpen hele året. Den ligger ved innsjøen Mälaren Lake og har utendørs svømmebasseng med sklie.
  Tantolundens Husbilscamping Stockholm Akkurat som Långholmens Husbilscamping, er denne campingplassen ideell om du vil tilbringe tid i Stockholm sentrum. Her har du alt du trenger i tillegg til nærhet til byen. Det går hyppig offentlig transport og det er en kort reise inn til byen.

  Tilgjengelige bobiler i Stockholm

  Her er noen gode eksempler på tilgjengelige modeller når du skal leie bobil i Stockholm. Den kompakte 6 meter lange modellen Van kommer med dobbeltseng, kjøkken, dusj, toalett, avfallstank, vanntank og oppvarming. Bilmodellene er mellom ett og tre år ganmle. Compact Standard har plass til 4 passasjerer men har kun 2 soveplasser i form av en dobbeltseng. Den har også kjøkken, dusj, toalett og avfallstank i tillegg til oppvarming. Kjøretøyet er omtrent 6 meter langt. Du har enda bedre utstyr med Family Standard. Denne modellen har soveplasser for opptil 4 personer med en dobbeltseng og to enkeltsenger, kjøkken, dusj, toalett, vanntank og avfallstank. Du har også ekstra sykkelstativ og muligheten for å feste barneseter. For større familier og grupper er modellen Family Luxury perfekt. Den mer enn 7 meter lange bobilem tilbyr eksklusivt utstyr som 3 dobbeltsenger, kjøkken, dusj, WC, vanntanker, og avfallstank. Selvfølgelig er det også oppvarmingssystem. Valgfrie ekstratjenester som campingstoler og bord kan legges til.

  Van Comfort Standard

  TC Van 

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Campervan
  Lengde: 5.9-6.8 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Comfort Standard

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 7.41 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  Family Standard Family Luxury

  Family Standard

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 7.38 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Family Luxury

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 7.28 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Verdt å vite om Stockholm

  Det er en uendelig liste over ting å se og gjøre i Stockholm. Det er mer enn hundre attraksjoner å velge mellom så det er vanskelig å begrense seg. For å gjøre det enklere for deg har vi valgt ut noen av Stockholm sine absolutte høydepunkt; Små og store, populære og unike såvel som klassikere som Vasa Museum og moderne nykomlinger som ABBA Museet.

  Vasa er verdens eneste overlevende skip fra det 17. århundre og et unikt stykke kunst. Mer enn 95% av skipet er originalbygg og det er dekorert med hundrevis av utskjæringer og skulpturer.

  Velkommen til ett av de største palassene i Europa! Den kongelige slott er den offisielle residensen til den svenske kongefamilien og har over 600 rom.

  Fotografiska er en av verdens største møteplasser for moderne fotografi. Fire store og unike utstillinger i tillegg til 20 mindreutstillinger presenteres årlig her.

  I det "Moderna Museet", en av de viktigste samlingene for moderne kunst kan du beundre verk fra det 20 århundre frem til nåtid. Her finner du verk av Picasso, Dali, Derkert and Matisse.

  Stockholm Rådhus, med sitt tårn og 3 gyldne kroner er en av best gjenkjennelige silhuetter i Stockholm. Den er en av de ledende symboler på nasjonalromantikk i arkitektur. ABBA Museet & Swedish Music Hall of Fame er det perfekte stedet å besøke om du har lyst til å danse. Musikken, klærne, tekstene, musikalene og alle filmer som ABBA har medvirket i kan sees her i en permanent utstilling.

  Gamla Stan, gamlebyen er en av de eldste og best bevarte middelaldersentrene i Europa og en av de viktigste attraksjonene i Stockholm. Stockholm ble grunnlagt her i 1252.

  Skansen er attraktiv og alltid verdt en familietur. Dette er det eldste utendørsmuseet i verden. Her finner du også Stockholm Zoo med dyrearter fra hele Skandinavia.

  Ikke glem å besøke Gröna Lund, Stockholm sin fornøyelsespark. En dag her er et garantert høydepunkst både for små og store barn.

  Ta også en dagstur til Drottningholm, du vil ikke angre! Slottet på Drottningholm er det best bevarte kongelige palsset i Sverige. Det ble bygget i det 17 århunde og er den permanente residensen til den Svenske kongefamilien. Det er også på UNESCO's verdensarvliste.

  Forlat byen og utforsk regionen rundt Stockholm. Her finner du historiske severdigheter, koselige småbyer, innsjøer og skoger. I vest finner du innsjøen Mälaren omgitt av parker, vakre slott, herregårder og kulturelle merker. I nord finner du sjarmerende småbyer, Uppsala universitetsby og Vallonbruken jernverk. Reis sydover med havet i horisonten og gå turer og kom i ett med naturen.