Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE MED MCRENT

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil med McRent – de beste tilbudene!

  Bobil til leie med McRentMcRent er den største bobilutleieren i Europa med mer enn 100 utleielokasjoner og mer enn 15 års erfaring med drift i Europas bobilleiemarked. De utvider også driften deres videre med syv utleielokasjoner i Japan og to i New Zealand. Deres omfattende nettverk nær turistsentre og flyplasser gjør starten på reisen ideell når du skal ut på en spennende bobilferie.

  De tilbyr et stort utvalg av bobiler, fra kompakte, halv- og helintegrerte til alkove-modeller. Uavhengig av om du planlegger en bytur med venner eller en familieferie med barnene, så kan du alltid leie bobil hos McRent som er tilpasset dine behov. Bobilflåten deres er ikke mer enn to år gammel, ettersom de fleste kjøretøyene selges etter bare en sesong (utenom på Island og Portugal hvor noen av dem er tre år gamle). Dessuten er kvaliteten veldig høy, da de alle er produsert av velkjente produsenter, som Dethleffs, Sunlight, LMC og Pössl, med flere.

  Forsikring

  Med en bobilutleie hos McRent vil du nyte godt av den omfangsrike forsikringen som er inkludert i prisen og gir omfattende dekning i tilfelle noen skade skulle skje. Vær oppmerksom på at detaljene rundt forsikring og depositum varierer fra land til land. Denne informasjonen får du oppgitt under bookingprosessen. Vær også oppmerksom på at dette beløpet vil blokkeres fra hovedsjåførens kredittkort som en sikkerhet under avhenting.

  Hvilke tilleggsutstyr tilbys?

  Under ditt leieopphold med McRent vil du få et moderne kjøretøy med et fullt utstyrt bad med vask, dusj og kjemisk toalett (unntatt kategoriene Urban Standard og Urban Vehicle), et kjøkken med kjøleskap, kokeplate, drikkevann- og avfallstanker, minst en CD-spiller og et sykkelstativ (kategorien Premium har kanskje ikke dette). Tilleggsutstyr som kjøkkenutstyr, dekketøy, barnesete, sengeklær, håndkle og campingbord og -stoler er tilgjengelig på forespørsel mot en ekstraavgift. Vi anbefaler på det sterkeste at du krysser av for hva trenger under bookingprosessen for å garantere tilgjengeligheten fra utleieren.

  Viktige ting å huske på når man leier bobil med McRent

  For kjøretøysgruppene Compact, Family, Comfort og Urban Vehicle, må sjåføren ha et minst et år gammelt førerkort klasse B. Vær oppmerksom på kjøretøy i Premium-kategorien har en totalvekt på mer enn 3,5 tonn, hvilket betyr at man må ha et førerkort klasse C/C1 som er minimum tre år gammelt. Hovedsjåføren og eventuelle andre sjåfører må være minst 21 år gamle, og for kjøretøy som veier mer enn 3,5 tonn er minimumalderen 25 år.

  McRents flåte

  Flåten er designet for å passe for opptil seks personer med 15 ulike modeller å velge mellom. Alle kjøretøyene er utstyrt med:

  • Et fullt utstyrt kjøkken med vask og gassovn
  • GPS (på engelsk)
  • Ryggekamera
  • Veiassistanse
  • Toalettkjemikalier
  • Ubegrensede kilometer
  • Reise innad i Europa (reiserestriksjoner til følgende land: Hviterussland, Kosovo, Moldova, Marokko, Russland, Tyrkia og Ukraina).

  Urban Plus

  McRent- Urban Plus
  Soveplasser: opptil 2 personer
  Kategori: Campervan
  Lengde: 5,41 meter
  Gir: Manuell
  Drivstoff: Diesel
  Dette er den gunstigste gruppen i flåten, og har en romslig seng bakerst. Den perfekte ordningen for et par.

  Compact Plus

  McRent - Compact Plus
  Soveplasser: opptil 2 personer
  Kategori: Motorhome Class B
  Lengde: 5,99 meter
  Gir: Manuell
  Drivstoff: Diesel
  Et annet godt alternativ for et par eller to venner som er ute på reise sammen. Dette kjøretøyet er romslig og komfortabelt. Klikk her for å få en virtuell omvisning.

  Family Standard

  McRent-Family Standard
  Soveplasser: opptil 4 personer
  Kategori: Motorhome Class B
  Lengde: 7,35 meter
  Gir: Manuell
  Drivstoff: Diesel
  Dette kjøretøyet er perfekt for to voksne og to barn. Det har to senger bakerst og en nedtrekkbar dobbelseng. Klikk her for å få en virtuell omvisning.

  Family Plus

  McRent- Family Plus
  Soveplasser: opptil 6 personer
  Kategori: Motorhome Class C
  Lengde: 6,51 meter
  Gir: Manuell
  Drivstoff: Diesel
  Perfekt for store familier eller en vennegruppe. Den er veldesignet med to køysenger, en dobbelseng, en kjøkkenavdeling som omgjøres til enda en seng om natten. Klikk her for å få en virtuell omvisning.

  Premium Plus

  McRent - Premium Plus
  Soveplasser: opptil 6 personer
  Kategori: Motorhome Class C
  Lengde: 8,60 meter
  Gir: Manuell
  Drivstoff: Diesel
  Dette kjøretøyet har en totalvekt på mer enn 3,5 tonn, så sjåfører må ha korrekt førerkort for dette. Klikk her for å få en virtuell omvisning.

  Hvor kan jeg hente min leiebobil med McRent

  Med tallrike destinasjoner i Europa og stadig flere rundt om i verden, har du gode muligheter til å leie bobil med McRent der du ønsker. Listen over lokasjoner inkluderer middelhavsland som Frankrike, Italia, Spania og Portugal, mens for de som søker nordover og til de magiske landskapene i Nord-Europa, må man ikke gå glipp av sjansen til å besøke Island, Finland, Sverige, og Estland. De tilbyr også mange viktige lokasjoner i Tyskland, Sveits, Polen og Storbritannia, i tillegg til at de nylig har utvidet driften til Japan og New Zealand.

  Toppdestinasjoner med McRent

  EDINBURGH
  McRent Edinburgh
  Homes Ltd.1 Mossburn Avenue
  Harthill, Shotts (Edinburgh) ML7 5PX
  Storbritannia
  LISBOA
  McRent Lisboa
  Estrada da Granja do Marquês nº 99
  Sintra (Stor-Lisbon) 2710-142
  Portugal
  KEFLAVIK
  McRent Iceland
  Smiojuvellir 5a
  Reykjanesbær, Keflavik 230
  Island
  MALAGA
  McRent Malaga
  Avenida General Duque de Aveiro, 4
  Churriana (Malaga) 29140
  Spania
  MÜNCHEN
  McRent München
  Oscar-von-Miller-Ring 1
  Sulzemoos 85254
  Tyskland
  OSLO
  McRent Oslo
  Industrivegen 17
  Jessheim (Oslo) 2069
  Norge
  ROMA
  McRent Roma
  Via di Castel Fusano 46
  Rome 00124
  Italy
  STOCKHOLM
  McRent Stockholm
  Björnängsvägen 15
  Balsta (Stockholm) 74634
  Sverige

  Velg ditt favorittkjøretøy med McRent og bli klar for veien! Bestill online eller kontakt våre reservasjonsspesialister på +49 89 412 072 98 eller email muccampers@autoeurope.de.