Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ ANTWERPEN FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil fra Antwerpen flyplass med Auto Europe

  Dersom du skal reise til Belgia, lønner det seg å booke en leiebil fra Antwerpen flyplass. Etter Brussel så er Antwerpen den nest største byen i Belgia. Her finner du historiske severdigheter, spennende kunstmuseer og vakre diamanter. Dersom du booker en bil via Auto Europe kan du ikke bare glede deg til din Belgia-tur men også over at du har spart penger!

  Flyplassinformasjon

  Antwerpen flyplass (ANR)
  Offisielt navn: Antwerp Deurne Airport, engelsk: Antwerp International Airport
  Adresse: Luchthavenlei, B-2100 Antwerpen, Belgia
  Flyselskaper: Her finner du blant annet flyselskapene CityJet, VLM Airlines, Air France og Jetairfly.

  Terminaler

  Flyplassen er av en middels størrelse, og med kun én terminal. Terminalen ble åpnet i 2006 og har et mindre antall fasiliteter.

  Henting og levering av leiebil

  Noen av de som tilbyr bilutleie på Antwerpen flyplass ser du nedenfor. Åpningstidene gjelder kun på hverdager. Disse tidene kan forandres, så sjekk åpningstidene til din valgte utleier før du reiser.

  Utleiere Åpningstider
  Avis Man-søn: 08:00-17:45
  Budget Man-søn: 08:00-17:00
  Hertz Man-søn: 08:00-12:30 og 13:00-17:00

  Flyplassens fasiliteter

  Grunnet den mindre størrelsen på flyplassen og det mindre antallet besøkende så er utbudet av fasiliteter noe begrenset. Det er wi-fi i terminalen, og en restaurant/pub der du kan spise og drikke noe godt før flyreisen. Businessreisende kan nyte av roen i flyplassens lounge-område. Her finnes det en bar, aviser og velutstyrte konferanserom av varierende størrelse.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Det tar ca. 20 minutter fra flyplassen til Antwerpen sentrum med bil. Følg Luchthavenlei til Vosstraat. Ta så Diksmuidelaan, Binnensingel/R10 og N184 til Huidevetterststraat. Fortsett på denne veien og kjør mot Eiermarkt. Andre belgiske byer i nærheten er Brüssel, Ghent og Brugge. Les gjerne vår kjøreguide for Belgia før du reiser.

  Parkering

  Det er to parkeringsområder på flyplassen. En av de krever en avgift og den andre er gratis. Den sistnevnte kommer du til hvis du tar veien som går lang togsporet. Det er også en gratis shuttlebuss som kan ta deg til flyplassen. I Antwerpen kan det lønne seg å parkere i en parkeringsgarasje. Dersom du velger å gå for gateparkering er det meget viktig å lese parkeringskilt nøye slik at du unngår bot.

  Nyttige linker

  Antwerpen Flyplass hjemmeside