Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ ATLANTA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Atlanta flyplass med Auto Europe

  Dersom du henter din leiebil på Atlanta flyplass har du et supert utgangspunkt for flotte kjøreturer i den amerikanske staten Georgia. Atlanta er Georgias hovedstad, og statens kultur- og finanssentrum. Med en bil booket via Auto Europe kan du komfortabelt ta deg rundt denne spennende byen. Vi har noen av de beste tilbudene på markedet og et stort utvalg av bilkategorier fra både internasjonale og lokale utleiere. Med en leiebil i USA er mulighetene utallige!

  Flyplassinformasjon

  Atlanta flyplass (ATL)
  Offisielt navn: Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (ATL), også kalt Atlanta Airport, Hartsfield eller Hartsfield-Jackson.
  Adresse: 6000 N Terminal Pkwy, Atlanta, GA 30320, USA
  Flyselskaper: Atlanta flyplass er hovedbasen for Delta Air Lines og Delta Connection. Hit flyr også flyselskaper som Southwest Airlines, Spirit Airlines, United Airlines, United Express, US Airways, Frontier Airlines, Air Canada, Alaska Airlines, American Airlines, American Eagle. Europeiske flyselskaper inkluderer blant annet: Air France, British Airways, KLM, Lufthansa og SAS.

  Terminaler

  Atlanta flyplass har to terminaler; en innlandsterminal som ligger på vestsiden av flyplassen, og Maynard H. Jackson Jr. International Terminal som ligger på østsiden. Begge terminalene er delt inn i forskjellige områder (concourses) der man finner de enkelte flyselskapene. Følg skiltene for å komme til ditt flyselskap.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleieskrankene ligger i Rental Car Center (RCC) der levering og henting av bil skjer. Du kommer deg til RCC fra den internasjonale terminalen gjennom å ta International Shuttle Connector (tar 15 minutter). Fra innlandsterminalen kan du ta ATL Sky Train som går opp til hvert 3:e minutt. For å hente din reserverte bil må du kunne vise frem gyldig førerkort og voucheren fra Auto Europe. Husk på å sjekke bilen for eventuelle skader som ikke er blitt registrert, og lever tilbake bilen enten med full eller tom tank, avhengig av drivstoffpolicyen. Bilutleie på Atlanta flyplass - spar penger sammen med Auto Europe!

  Utleiere Åpningstider
  Alamo Man-søn: Hele døgnet
  Dollar Man-søn: Hele døgnet
  Hertz Man-søn: Hele døgnet
  National Man-søn: Hele døgnet
  Europcar Man-søn: 05:00-23:59

  Flyplassens fasiliteter

  Som en av de mest besøkte flyplassene i verden har Atlanta Airport alle fasiliteter som du kan ønske deg. Butikker og restauranter finner du i begge terminalene. Minibank finner man i en bank som ligger i Atrium-delen av flyplassen. Der ligger det også et valutakontor, og du finner også en i område E og en i område T. Surfe gjør du gratis med flyplassens wi-fi. De som reiser med kjæledyr kan glede seg over at det finnes en hundeluftegård utenfor Ground Transportation-området ved innlandsterminalne, og en i den internasjonale terminalen.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Bil
  De to terminalene har hver sin inngang. Om du kommer fra sentrale Atlanta, ta I-75 og så avkjøringen Exit 239 for å komme deg til den internasjonale terminalen. Om du skal til innlandsterminalen så tar du I-75/85 sørover og følger så skiltene til innlandsterminalen. Sjekk ut vår kjøreguide for USA for mer informasjon om det å kjøre bil i landet. Om du vil ta en lengre kjøretur, hvorfor ikke besøke byen Savannah som ligger ved Atlanterhavskysten? Det er en kjøretur på ca. fire timer dit.

  Tåg
  The Metropolitan Atlanta Rapid Transit Authority (MARTA) går fra Atlanta sentrum til innlandsterminalen. South Line sin endestasjon er flyplassens togstasjon. Automated People Mover (ATM) tar deg fra innlandsterminalen til concourse T, A, B, C, D, E og F.

  Buss
  Det lokale busselskapet Greyhound Flightlink kjører både til Atlanta sentrum og til andre byer i området. Bussens siste stopp er på Lower Level av Domestic Terminal North.

  Parkering

  Begge terminalene har sine egne parkeringsfasiliteter, både korttidsparkering og langtidsparkering. Når du kommer til flyplassen så følger du skiltene til parkeringene. Det er over 2500 gateparkeringer i Atlanta. Betale gjør man i parkeringsautomater, og disse tar mynter, sedler og kort. Les alltid parkeringskiltene nøye. Det finnes også mange parkeringshus- og parkeringsområder spredt rundt omkring i byen.

  Nyttige linker

  Atlanta Flyplass hjemmeside