Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ BEOGRAD FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Beograd flyplass til laveste pris

  Din leiebil fra Beograd Tesla flyplass booker du hos Auto Europe gjennom noen få klikk! Serbia er en spennende øst-europeisk reisemål og med en leiebil booket via oss kommer du deg raskt og komfortabelt til alle de spennende severdighetene, de koselige byene og til de uslåelige naturopplevelsene. Er du glad i fiske og jakt? Hvorfor ikke fange din egen middag når du er i Serbia? Landet har et vakkert landskap som til stor del består av fjellområder, og det kan jaktes på blant annet rådyr, villsvin, bjørn, mår, ørret og abbor. Man kan også nyte av de vakre omgivelser til fots, på sykkel, på ski eller på hesteryggen. Beograd flyplass ligger like ved landets hovedstad Beograd som er en historisk by med flott arkitektur, koselige restauranter og supert nattliv. Bestem kjøre- og aktivitetsplanen, og klikk deg så inn på vår søkemotor for å finne den bilen som passer både dine planer og lommebok aller best. Auto Europe hjelper deg med å gjøre turen i Serbia så smidig som mulig.

  Flyplass

  Beograd Flyplass (BEG)
  Offisielt navn: Aerodrom Nikola Tesla, engelsk: Nikola Tesla Airport
  Adresse: 226 Beograd
  Flyselskaper: På Nikola Tesla flyplass er det 31 flyselskaper. Man kan fly hit direkte fra Oslo, og flyturen tar ca. 2t 45 min.

  Terminaler

  Flyplassen har to terminalbygninger (Terminal 1 og Terminal 2), og åpningstidene er 05:00-23:00.

  Henting og levering av leiebil

  Utleiere Åpningstider
  Hertz Man-søn: 08:00-21:00
  Sixt Man-søn: 07:00-22:00

  Flyplassens fasiliteter

  De to terminalene kan by på et antall forskjellige butikker. Det finnes blant annet klesbutikker, bokhandel, kiosker, suvenirbutikk og taxfree-butikk. Det finnes én restaurant før passkontrollen og én etter. Før passkontrollen er det fire kaféer og det er to stykker etter. Flyplassen byr på gratis wi-fi de første 15 minuttene. Trenger du å ta ut eller veksle penger? Flyplassen har en bank, fire valutakontor og fem minibanker. Det finnes også turistkontor og business lounge. Det ligger et apotek i terminal 1.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Flyplassen ligger i utkanten av Beograd og det er kun drøye 10 km til sentrum. Skal du hente din leiebil fra et bykontor kan du ta i bruk av offentlig transport fra flyplassen. Minibuss-linjen A1 går til Slavija Square, en tur på en halvtime. PTC Belgrade-linje 72 går til Zeleni Venac, og tar rundt 30-40 minutter. I flyplassens informasjonsskranke kan du få informasjon om taxiprisene dit du skal. Beograd og omegn er delt inn i seks taxisoner der hver har forskjellige priser.

  Parkering

  Nikola Tesla flyplass har over 1000 parkeringsplasser til sine besøkende. Det finnes en innendørsparkering (150 meter fra terminalen) som er åpen 24/7. Utendørsparkeringen (300 meter fra terminalen) er åpen fra tidlig morgen til sen kveld.

  Nyttige linker

  Beograd Flyplass hjemmeside