Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BEOGRAD

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Beograd - Book og spar

  Din perfekte og billige leiebil i Beograd, den hvite by, finner du hos Auto Europe! Vi samarbeider med flertallet av de største bilutleierne i verden og dette betyr at vi kan gi deg som kunde førsteklasses kvalitet og service. Serbias hovedstad utstråler tradisjon, kultur og stolthet. Kjør din bil til festningen Beogradska Tvrdava. Her finner du historiske monumenter, restauranter og museer. Oppfinneren Nikola Tesla (ja, elbilen er døpt etter denne mannen) har et eget spennende museum som ligger på den vakre gaten Krunska, sentralt i Beograd, og er vel verdt et besøk. Byen har også et antall shoppingdistrikt, konserthus og teatre. Etter en hel dag full av aktiviteter kan du sette deg ned og spise serbisk mat på en koselig restaurant eller besøke de flotte øl-hallene fra 1800-tallet. Beograd er også kjent for sitt fantastiske nattliv med sine mange diskotek og barer. Ønsker du å ta det mer med ro? Ta turen til den vakre øya Ada Ciganlija (ligger på elven Sava), gå til en av de mange grønne parkene, eller ta en heldag på et av byens spa.

  Trafikk

  Beograd har et velutviklet veinett, og veiene er av en relativt god standard. En bilutleie i Beograd er altså den perfekte måten å reise på. Ved rushtiden (06-09 og 15-18) kan det bli mer offensiv kjøring så hold avstand til andre bilister og behold roen. Gulmarkerte kjørefelt er kun for offentlig transport og taxier. På landsbygda kan du møte på dyr i veibanen. Husk på at sikkerhetsbelte er påbudt i Serbia, akkurat som i Norge.

  Parkering

  I Beograd finnes det forskjellige parkeringssoner; rød sone = 1 time, gul sone = 2 timer, grønn sone = 3 timer. Avgift kreves mellom 07-21 mandag til fredag, og 07-14 på lørdager. Blå skilt under P-skiltet indikerer at du kan stå i en ubegrenset tid mellom 08-21 mandag til fredag, og fra 08-14 på lørdager. Du kjøper parkeringsbillett via SMS eller i utvalgte kiosker i nærheten.

  Geografisk informasjon

  Beograd ligger på Balkanhalvøya, og elvene Donau og Sava renner gjennom byen. Beograd er delt inn i 17 distrikt; Cukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski Venac, Stari Grad, Vozdovac, Vracar, Zemun, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Lazarevac, Obrenovac, Mladenovac, Sopot og Surcin. I denne byen kan man forvente seg et kontinentalt klima med fire årstider. Det er 55 km til Smederevo, 80 km til Sremski Karlovci, 95 km til Novi Sad, 190 km til Subotica, 240 km til Nis, 265 km til Kopaonik, 290 km til Sarajevo (Bosnia & Herzegovina), 380 km til Budapest (Ungarn), 395 km til Sofia (Bulgaria), 395 km til Zagreb (Kroatia) 430 km til Podgorica (Montenegro), 520 km til Pristina (Kosovo) og 595 km til Bucharest (Romania).

  Flyplassen i Beograd

  Nikola Tesla Flyplass
  Ligger 19 km fra Beograd.
  Hjemmeside: www.beg.aero
  Telefon: +38 111 209 4000

  Offentlig Transport

  Tog
  Beograds sentralstasjon finner man på Savski trg 2. Andre større togstasjoner i byen er Zemun, Novi Beograd, Rakovica og Vukov Spomenik.

  Buss
  Bussterminalen ligger på Zeleznicka 4. Selskapet Lasta kjører til byens forsteder. Selskapet GSP Beograd tar deg rundt city.

  Trikk
  Kjøres av selskapet GSP, og er en fin måte å ta seg rundt sentrale Beograd.

  Taxi
  Du kjenner igjen en lisensiert taxi på bokstavene TX på slutten av registreringsnummeret. Det finnes rundt et 20-tall taxiselskaper i byen. Man kan ta en taxi fra gaten, eller ringe og bestille.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Beograd

  Leiebil fra Beograd Flyplass