Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BUCHAREST

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Bucharest til beste rate

  Med en leiebil i Bucharest fra Auto Europe kan du oppleve denne vakre og kulturrike byen med egen timeplan, og det er mye å se. Bygningene i Bucharest er bygget i mange forskjellige stiler, med en interessant blanding av gammelt og nytt. En 300 år gammel steinkirke ved siden av en kontorbygning i glass og stål er et vanlig syn. Besøk Triumfbuen som er modellert etter L'arc de Triomphe i Paris. Pass på at du får med deg Parlamentpalasset, og selvfølgelig gamlebyen Lipscani, som ikke ble ødelagt av diktatoren Nicolae Ceausescu. Kunstmuseet har bilder av Rubens, van Eyck og Rembrandt i tillegg til moderne romanske kunstnere.

  Trafikk

  Det er 4 veier som fører deg inn i Bucharest: E60 fra Brasov i nord, motorveien A1 fra Pitesti i vest, A2 motorveien fra Constanta i øst og E20 fra Giurgiu i sør. Det kan være utfordrende å kjøre i byen i rushiden. Pass godt på når du kjører ettersom noen av gatene i byen er i dårlig stand. Auto Europe hjelper deg gjerne med å tilpasse din bilutleie i Bucharest.

  Parkering

  Det kan være vanskelig å finne parkeringsplass i Bucharest. Det er lettest å finne parkering i sentrale områder i byen. Det er to typer parkering: Parkeringsplasser som tilhører bystyret (koster 1,50 RON i timenmellom 9-17 og er gratis etter det) og parkeringsplasser som er eid av private selskaper(koster 1,50 RON per 30 minutt). Parkeringsplassene som er eid av private selskaper er noe dyrere men til gjengjeld er de også overvåket. OBS: Flere steder i byen vil du oppleve at folk signaliserer at du kan parkere derr og vinker deg inn. Unngå dette for enhver pris, de har ikke autoritet til å leie ut parkeringsplassen og vil opfte ta mye mer enn det parkering på en tradisjonell parkeringsplass. I mange tilfeller er det også parkering forbudt på stedene der du opplever dette. Følg med på skiltene og se etter det blå «P» skiltet. Vær også forberedt til å betale kontant ettersom de fleste parkeringsplasser ikke tar kredittkort.

  Geografisk informasjon

  Bucharest er varmt og støvete om sommeren, og temperaturen stiger gjerne over 30ºC, noen ganger så høyt som 40ºC. Denne byen har alle fire årstider og om vinteren er det gjerne 2ºC, og noen ganger så kaldt som -20ºC. Den beste tiden å besøke byen er mellom april og juni, og fra september til tidlig i desember. Bucharest ligger en time foran Norge i tidsforskjell. Det er 269 km til Varna i Bulgaria, 350 km til Sofia i Bulgaria og 224 km til Constanta.

  Flyplasser i nærheten av Bucharest

  Bucharest Internasjonale Flyplass (OTP)
  Offisielt navn:Henri Coanda International Airport
  Ligger 16,5 km fra Bucharest.
  Adresse: Calea Bucurestilor 224E, Otopeni 075150, Romania
  Hjemmeside: www.bucharestairports.ro
  Telefon: +40 21 204 1000

  Offentlig Transport

  Tog
  Det er metrosystem i Bucharest, og det går tog fra flyplassen til byens togstasjon Gara de Nord. Dette tar ca 50 minutter.

  Buss
  Ekspressbussen 783 går hvert 20 minutt fra flyplassen til byens sentrum (om natten hvert 40 minutt). Bussene regnes som trygge men pass på at du har verdisaker i innerlommene for sikkerhets skyld.

  Taxi
  Vær svært forsiktig når du bruker taxi i Bucharest, og bruk kun taxier fra store, etablerte selskaper. Taxi-svindel er en av de vanligste formene for kriminalitet i Bucharest. Fra flyplassen er det best å bestille en taxi på en maskin inne på terminalen. Du får da en billett og en taxi kommer og henter deg.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Bucharest

  Leiebil fra Bucharest Flyplass