Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BUDAPEST

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Budapest – Beste rater med Auto Europe

  Med en leiebil i Budapest så kan du utforske denne herlige østeuropeiske byen uten å måtte stå å vente på et forsinket tog, lete etter en taxi eller sitte på en overfylt buss. Budapest har et stort kulturelt utbud med mange flotte severdigheter som for eksempel statsoperaen, Fiskerbastionen og Stefans basilikaen. Hvis du reiser med barn så kan et besøk på Budapest Zoo eller på akvariet Tropicarium være en populær aktivitet. For matelskeren så vil en tur til en av de mange restaurantene i byen være en smakfull fornøyelse. Det finnes noe for alle i Budapest! Du kan enten bruke Auto Europe sin søkemotor for å sammenligne priser og gjøre en booking, eller ringe oss på vårt nummer +49 89 120 89 270 så vil en i vårt team hjelpe deg med å gjøre din neste leie i Budapest så smidig og komfortabel som mulig.

  Trafikk

  Budapest sine veier har blitt oppgradert de seneste årene, og det går fine motorveier til og fra hovedstaden. Vær oppmerksom på at promillegrensen i landet er på 0‰. Ha med deg førerkort, pass, forsikringspapirer og leiebevis når du er ute og kjører. Sikkerhetsbelte er obligatorisk, og bruk alltid hands-free til mobilen.

  Parkering

  Mange severdigheter og turistdestinasjoner i Budapest har gratis parkering. I byen er det ulike parkeringssoner med forskjellig tidsrestriksjoner, les skiltene nøye der du ønsker å stå for mer informasjon. Man betaler i en parkeringsautomat. Det er også mulig å ta i bruk Park & Ride systemet der man parkerer i utkanten av byen og tar kollektivtransport det siste stykket dit man skal. Parkeringshus kan være et smart alternativ hvis bilen skal stå over natten.

  Geografisk informasjon

  Ungarns hovedstad er en vakker by med gammel arkitektur, og har lenge vært en populær turistdestinasjon. Elven Donau deler byen i to, Buda og Pest, og de to bydelene er forbundet med åtte broer. Klassisk ungarsk mat og drikke er prisverdig, og det er mange salgshaller med alle mulige slags delikatesser i byen. Byen har mange termalbad med varme kilder for de som liker å ta seg en behagelig dukkert. For den som ønsker å utforske områdene utenfor Budapest så kan man enkelt ta en kjøretur til for eksempel kunstnerbyen Szentendre (22km), Bükk nasjonalpark (173 km) eller til det kongelige slottet i Gödöllõ (30 km).

  Flyplass

  Budapest flyplass
  Ligger 22 km fra Budapest.
  Telefon: +36 (1) 296 9696

  Offentlig transport

  Buss
  En ukomplisert måte å ta seg rundt Budapest og til andre deler av Ungarn. Bussene går store deler av døgnet, og nattbussene har et nummer som begynner på 9.

  Båt
  Det går båter på elven Danube mellom Broráros Ter og Római Fürdo, og til andre ungarske byer som Visagrad og Szentendre.

  Tog
  Budapest har tre togstasjoner: Keleti, Nyugati og Deli. Fra disse stasjonene så kan du ta tog til byer både i Budapest og andre europeiske land.

  Trikk
  Trikkene i byen er gule, og er en fin måte å se byen på. Det finnes 30 forskjellige linjer.

  T-bane
  Det er fire linjer, M1 (gul), M2 (rød), M3 (blå), M4 (grønn), og de går mellom 04:30 og 23:10.

  Taxi
  Det kan være lurt å ringe og bestille taxi da du oftere får en bedre pris enn når du vinker til deg en.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Budapest

  Leiebil fra Budapest Flyplass