Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ BUDAPEST FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Budapest flyplass med Auto Europe

  Budapest kalles "The Paris of Eastern Europe", og har en spennende historie og kultur med influenser fra de sentraleuropeiske nabolandene. Med en leiebil fra Budapest flyplass så kan du komfortabelt utforske Budapest sine tre regioner - Buda, Pest og Obuda, i tillegg til resten av det fascinerende landet. Ta et avslappende kurbad, spis ungarsk gulasj, ta en shoppingtur i Vaci Utca eller helt enkelt bare slapp av på en av byens mange koselige kaféer. På elven Danube som renner gjennom byen kan du ta sightseeingturer med båt. Byens opera sies å ha en av Europas beste akustikk, og byr på både musikalske opplevelser og guidede turer i den flotte bygningen. Det er mye å se og gjøre i byen! Auto Europe har et meget godt samarbeid med bilutleiere i Ungarn, og vi kan derfor tilby deg som kunde meget konkurransedyktige priser. Hos oss så kan du enkelt skreddersy din leie slik at den passer både dine reiseplaner og budsjett.

  Flyplass

  Budapest Flyplass (BUD)
  Offisielt navn: Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülotér, engelsk: Budapest Liszt Ferenc Airport
  Adresse: 1185 Budapest, BUD Nemzetközi Repülotér, Ungarn
  Flyselskaper: Det er 38 flyselskaper som har Budapest flyplass blant sine destinasjoner.

  Terminaler

  Flyplassen består av to terminaler: Terminal 2A og Terminal 2B. Mellom disse ligger passasjerområdet bud:skycourt.

  Henting og levering av leiebil

  Skrankene finner du i ankomsthallen.

  Bilutleieskranker Åpningstider
  Buchbinder 08:00 til 20:00
  Budget 08:00 til 20:00
  Enterprise 08:00 til 20:00
  Megadrive 08:00 til 20:00
  Sixt 08:00 til 22:00
  Thrifty Man- fre: 08:00 til 23:00
  Lør-søn: 08:00 til 20:00

  Flyplassens fasiliteter

  For den som er sulten så kan man velge mellom 17 forskjellige restauranter og kaféer på flyplassen, enten du har lyst på en ordentlig middag eller bare en espresso. Flyplassens shopping består av alt fra taxfree-butikker til klesbutikker og kiosker. I terminal 2 så finner du minibanker. Valutakontor finner du i Terminal 2 og i Skycourt terminalen. Turistbyråer kan hjelpe deg med alt fra å booke hotellrom i city, til å bestille billetter til fotballkamper. Hvis du ønsker å sende et postkort hjem til venner og kjente så kan du gå til postkontoret i T2A. Budapest flyplass har også et spa på med mange behagelige behandlinger for sine reisende.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Hvis du henter din leiebil på flyplassen så kan du ta veien "High-speed Road" enkelt og smidig til Budapest city (ca.20 km). Skal du ta offentlig transport fra flyplassen så har du et antall alternativer. Taxiene kalles Fotaxi, og disse finner du utenfor terminalen. AirportShuttle-Minibus tar deg til ønsket destinasjon hele døgnet. Du kjører sammen med andre reisende som skal til samme område som deg. Man kan også ta tog. Flyplassens nærmeste togstasjonen er Ferihegy (hit kommer du med buss). Her går det tog til blant annet Budapest city, og den turen tar en halvtime.

  Parkering

  I Ungarn parkerer du på høyre side (unntatt på de enveiskjørte gatene der parkering på begge sidene er tillatt). De fleste severdighetene tilbyr gratis parkering. I Budapest kan du parkere i maks 2 timer på gaten og du betaler i en parkeringsautomat. Man må betale for gateparkering mellom 08:00-18:00. Det er vanligvis gratis å stå på lørdager, søndager og helligdager. Parkeringskilt må alltid leses nøye der du ønsker å stå. Det er også et stort antall parkeringshus i byen. Uansett hvor du parkerer så la aldri verdisaker ligge igjen i bilen.