Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL FRA DUBAI FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil fra Dubai flyplass med Auto Europe

  Auto Europe har supre priser på leiebil fra Dubai flyplass! Denne flyplassen er en av de mest besøkte i verden, og har tre terminaler med bilutleiekontor i hver av de slik at du raskt kan komme deg ut av flyet og ut på veiene! De seneste 20 årene har Dubai gjennomgått en massiv transformasjon. Fra å være en stille landsby med noen få bygninger har den nå blitt en konstant nyskapende metropol berømt for sin arkitektur, attraksjoner, shoppingmuligheter og luksus i overflod. Det varme været og beliggenhet mellom ørken og Persiagulfen gjør byen til en ultimat Midtøsten-destinasjon også for de som liker lange dager på stranden. Kanskje du ønsker å leie en luksusbil for å passe godt inn i glamorøse Dubai, eller foretrekker du en mindre bil som er enkel å parkere? Uansett hva du velger så kan du enkelt booke online. Vi er her for deg syv dager i uken slik at du alltid kan gjøre et kupp på leiebil fra Dubai flyplass!

  Flyplassinformasjon

  Dubai flyplass (DXB)
  Offisielt navn: Dubai International Airport
  Telefon: +971 4 224 5555
  Flyselskaper: Et stort antall flyselskaper flyr til og fra flyplassen. Du kan fly hit fra Norge både uten og med mellomlandinger.

  Terminaler

  Dubai flyplass har tre terminaler, 1, 2 og 3. Det går shuttlebuss mellom Terminal 1, 2 og 3. Du kan ta Metro mellom Terminal 1 og 3.

  Henting og levering av leiebil

  Her har vi samlet åpningstidene til noen av de som tilbyr bilutleie på Dubai flyplass.

  Utleiere Åpningstider
  Budget Man-søn: Hele døgnet
  Dollar Man-søn: Hele døgnet
  Go Rent a Car Man-søn: Hele døgnet
  Hertz Man-søn: Hele døgnet
  National Man-søn: Hele døgnet
  Payless Car Rental Man-søn: Hele døgnet

  Flyplassens fasiliteter

  Det er ikke bare Dubai by som er et shopping mekka, Dubai flyplass kan også skryte med et stort utvalg av forskjellige butikker som hjelper med å få tiden til å gå mens du venter på ditt fly. Med over 80 spisesteder imøtekommer man også alle typer av smaksløker og preferanser. Skulle du fortsatt ha tid til over etter shopping og måltider kan du prøve ut flyplassens svømmebasseng, treningsstudio, jacuzzi og badstue. Det er et antall lounge-områder i terminalene og flyplassens har også et eget hotell, Dubai International Hotel. Man kan logge seg på wi-fi gratis (1 time). Andre fasiliteter inkluderer dusj, røykerom og rom for religiøse tilbedelser.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Dubai flyplass ligger i selve Dubai, så det er ikke lange avstander til hotell, kjøpesentre og havet. Dubai Metro (tog) går fra Terminal 1 og 3 hvert 10:e minutt fra tidlig morgen til sen kveld. Busstopp finnes utenfor Terminal 1, 2 og 3. Taxier fra Dubai Transport Corporation kjenner du igjen på den beige fargen. Taxiene med rosa tak har kvinnelige førere. Alle terminalene har et taxiområde der det står taxier tilgjengelige hele døgnet.

  Parkering

  Like ved terminalene ligger det korttidsparkering og et kort stykke unna flyplassen ligger langtidsparkeringen. Til sistnevnte går det gratis shuttlebuss. På flyplassens hjemmeside finner du parkeringenes priser. Om du parkerer på gaten i Dubai finner du informasjon om parkeringsrestriksjoner på de oransje parkeringskiltene. Du kan betale med mynt eller med mobiltelefon.

  Nyttige linker

  Dubai Flyplass hjemmeside