Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I DUBAI

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Dubai – Beste rater med Auto Europe

  Når du booker en leiebil i Dubai med Auto Europe, så kan du oppleve denne eksotiske ørkenby i ditt eget tempo. Ta deg tid til et besøk på blendede Gold Souk, et verdensberømt shoppingdistrikt med smale gater fulle av kvalitetsgull, platina og diamantbutikker, der alle er villige til å diskutere sine priser. Selvfølgelig så kan man ikke reise til Dubai uten å besøke verdens høyeste bygning, Buri Khalifa. Om du har lyst til å oppleve ørkenen så kjør din leiebil til ørkenområdet der du kan booke en ekspedisjon i villmarken. Ønsker du å slappe av så kan en tur til Jumeirah Beach være perfekt. Tar du din leiebil sørover så kommer du på en time til den rikeste byen i verden Abu Dhabi. Dette er en eksotisk og vakker by som har en mer avslappet energi en nabobyen Dubai.

  Trafikk

  De fleste veier i de Forente Arabiske Emirater har en europeisk standard, med vel bevarte og godt opplyste veier, i tillegg til lettforståelige veiskilt. Men vær oppmerksom på at bilister kjører fort og aggressivt. Trafikken øker stadig i landet, så det er vanlig med køer spesielt i urbane områder grunnet veiarbeid. Her har du noen tips og råd når du skal kjøre din leiebil i Dubai:

  • Man kjører på høyre side av veien.
  • Alle må bruke sikkerhetsbelte.
  • Det er ulovlig å snakke i mobiltelefon mens du kjører med mindre du har handsfree.
  • Ha alltid med deg førerkort og leiepapirer når du kjører.
  • Dubai har et høyt nummer av trafikkulykker, så kjør forsiktig.
  • Det er nulltoleranse for promillekjøring.
  • Om du skulle være innblandet i en trafikkulykke så er du nesten garantert at alle i bilen får sjekket sin promillegrense ved å blåse.
  • Respektløs oppførsel tolereres ikke. Fornærmende språk og håndbevegelser kan resultere i bot eller et fengselsbesøk.
  • Det er sivilt politi på veiene til alle tider som kan stoppe tilfeldig utvalgte.

  Parkering

  Å finne parkeringsplass i Dubai kan virke som en vanskelig oppgave, men våre tips gjøre det hele mye enklere. Man kan parkere på gaten for en timespris. Når du har parkert bilen så finner du den nærmeste orange parkeringsskiltet, denne indikerer en parkeringssone. Avgiften må betales med Dirham mynter eller med mobiltelefon. Det er ikke lov til å stå der det er en svart- og gulmalt kant på fortauet. Vår kjøreguide kan gi deg mer informasjon angående å kjøre din leiebil i de Forente Arabiske Emirater.

  Geografisk Informasjon

  Dubai ligger på Persiske kysten i de Forente Arabiske Emirater. Byen ligger mellom Abu Dhabi, Sharjah og Oman, i den arabiske ørkenen. I øst ligger de salte kystslettene (Sabkha) som gir vei til en linje av ekspansive og pittoreske sanddyner som går fra nord til sør. Lengre øst blir dynene større og er farget av det røde jernet i sanden. Hajar fjellene ligger vest for Dubai. Selv om det ikke er noen elver eller oaser, så har Dubai Creek (15km lang) blitt mudret slik at store båter kan komme frem. I Dubai bor det 2.1 million mennesker. Dubai har et ørkenklima. Om sommeren ligger temperaturene mellom 30 og 42 grader. Vinteren er mild, med temperaturer mellom 14 og 24 grader. Solen dominerer, de har kun 101mm regn per år.

  Flyplassinformasjon

  Dubai Flyplass (DBX)
  Adresse: Al Twar - Dubai - United Arab Emirates
  Telefon: +971 4 224 5555
  Hjemmeside: www.dubaiairport.com

  Flyplassen ligger bare 4km fra Dubai city, og er en av de mest travle flyplassene i verden. Den har mer enn 125 forskjellige flyselskaper, og flyvninger til mer enn 260 destinasjoner. DBX har 50 millioner passasjerer hvert år.

  Offentlig Transport

  Abra
  En av de eldste transportmåtene i området. Det er en liten ferge som tar ca. 20 passasjerer og transportere de fra en side av elven til den andre, til en billig pris.

  Buss
  Dubai har et stort bussnettverk med hele 75 linjer i city. Bussene er komfortable, med Air Condidtion (som også finnes i noen ventehaller). Bussene er også sikre - den fremre delen av bussen er reservert for kvinner og barn.

  Taxi
  Som i mange andre store byer så er taxi et vanlig transportalternativ. Prisene er rimelige sammenlignet med de europeiske.

  T-bane
  Dubai Metro er en moderne, automatisk (uten fører) system som består av den røde og den grønne linjen. T-banen går både over og under bakken. Tidene den går er fra 05:50 til 23:00 på ukedager og senere på helgene (torsdag-lørdag). T-banen er stengt om morgenen på fredager, og starter å gå ved 13:30.

  Nytttige linker

  Leiebil fra Dubai Flyplass

  Turistinformasjon Dubai