Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  LEIEBIL HELGETILBUD SPESIAL

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Helgespesial - Bilutleie

  Helgespesial

  Hvis du skal på helgetur og du er på jakt etter et godt tilbud på bilutleie for turen er du på riktig sted! Auto Europe har et bredt tilbud av leiebiler på over 24 000 stasjoner verden over.

  I en travel hverdag kan det være en utfordring å planlegge en ferie for hele familien. Ferien skal være et av årets høydepunkter, men et høydedpunkt som ofte virker å komme altfor skjeldent . Kortere ferier og helgeturer har blitt mer og mer populære over de siste årene med synkende flypriser og mer effektive reisemåter. I dag trenger det ikke å være hverken dyrt eller stressende å planlegge en helgetur i en av Europas storbyer. En kort ferie gjør underverker for kropp og sjel – å ha noe å glede seg til mens høsten setter inn eller når hverdagens stresss melder seg er gull verdt.

  Hvis du planlegger en helgetur og lurer på om dere skal leie bil til turen er spørsmålet om det å ha leiebil vil forbedre opplevelsen. Dersom dere bare har et par dager til rådighet kan det fort gå med mye tid dersom dere bruker offentlig transport. Dersom dere har bestemt dere for å leie bil på turen kan dere lese mer om hvilke biler vi tilbyr i vår flåteguide. På disse sidene kan du lese deg frem til hvilken bil som passer din reise best. Når du har bestemt deg for hvilken leiebil dere trenger kan du enkelt booke via vår søkemotor. Det beste er kanskje at vi ofte har spesielle priser for helgeleie og du kan fort spare mye avhengig av tilbudene som er tilgjengelige og om vi er i høy- eller lavsesong. Vi hos Auto Europe ønsker deg en strålende reise og vi er alltid tilgjengelige for å hjelpe!

  Her er noen eksempler basert på 3 dagers leie for 25.11.2022-28.11.2022
  UTLEIER UTLEIESTED PRIS FOR MINSTE KATEGORI
  Sixt Køln kun 1057 NOK*
  Alamo Bristol kun 2306 NOK*
  Budget Stockholm kun 1405 NOK*
  Thrifty Lisbon kun 1011 NOK*
  Europcar Alicante kun 1435 NOK*

  *Helgespesial er kun gyldig fra fredag-mandag. Tilbakelevering av bilen må senerest skje kl 10 mandag morgen. Helgespesial - Spesialtilbudet kan kun bookes via søkemotoren på vår nettside. Vennligst merk: Alle priseksempler kan endres. Helgetilbudet kan endres eller kanselleres uten forvarsel.

  LEIEBIL FOR EN HELG

  Hvorvidt leiebiler er lett tilgjengelige kommer an på destinasjonens popularitet ved tidspuntet dere skal reise. Fordelen ved å booke gjennom Auto Europe er at vi har tette samarbeid med bilutleiefirmaer verden over og du kan derfor være sikker på å finne en passende leiebil på riktig sted og til riktig pris.

  Vi ser en klar tendens til at folk ofte velger å leie samme type bil de kjører til daglig. Biler i kategoriene kompakt, mellomstørrelse og familiestørrelse er populære valg på bilferier. På helgeturer i storbyer foretrekker mange leiebiler i kategoriene mini eller økonomi for enkel parkering og lavt drivstoff forbruk. Større grupper velger som regel en van eller SUV for komfortabel sitteplass til alle passasjerer og stort bagasjerom. Andre faktorer som spiller inn ved vlg av leiebil er:

  • Valg av destinasjon: By vs. mindre besøkte steder utenom allfarvei.
  • Datovalg: høysesong vs. lav – eller skuldersesong.
  Leiebil i skuldersesongen
  Leiebil i skuldersesongen
  Terminologien “skuldersesong” brukes om periodene rett før og etter høysesong. Disse periodene betyr som regel pent vær, generelt lavere priser og mindre turistmasser.
  Leiebil i lavsesong
  Leiebil i lavsesong

  Lavsesongen påvirker alle lokale forretninger på populære turistdestinasjoner. Leiebiler såvel som flyreiser og hoteller er i denne perioden ofte lavt priset.