Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ KRAKOW FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Krakow flyplass med Auto Europe

  Din leiebil på Krakow flyplass tar deg raskt de 11 inn til Krakow, og ferien din kan begynne med en gang! Det er også mange andre steder enn Krakow du lett kan nå fra Krakow Flyplass med din leiebil fra Auto Europe, blandt annet Wieliczka med sine vakre saltgruver som er på UNESCO sin verdensarvliste og en opplevelse for live. Når du henter din leiebil må du huske å ha med førerkort, din voucher fra Auto Europe og et gyldig kredittkort i eget navn. Husk også å sjekke hvilket drivstoffaltternativ som passer best for deg slik at du sparer penger og får en best mulig opplevelse med din leiebilavtale.

  Flyplassinformasjon

  Krakow Flyplass (KRK)
  Offisielt Navn: John Paul II International Airport Krakow-Balice
  Adresse:kapitana Mieczysława Medweckiego 1, 32-083 Balice, Poland
  Flyselskaper: Air Berlin, Alitalia, Austrian, British Airways, Brussels Airlines, EasyJet, FinnAir, Germanwings, Jet2, KLM, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Norwegian, Ryanair, Swiss og Vueling

  Terminaler

  Flyplassen har to terminaler en som ferdigstilles i juni 2015.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleie på Krakow flyplass finner du ved parkeringsplassen

  Utleiere Åpningstider
  Avis Man-søn: 07:00-23:59
  Budget Man-søn: 08:00-22:00
  Europcar Man-Søn: 08:00-23:59
  Hertz Man-søn: 07:00-23:30
  Enterprise Man-Søn: 08:00-22:00
  Sixt Man-Sun: 08:00-22:00
  Thrifty Man-søn: 07:00-23:59

  Flyplassens fasiliteter

  Du kan kjøpe et blad til turen på Relay, og handle Taxfree varer samt parfyme og kosmetikk i en rekke forretninger på Krakow Flyplass. På S&A Amber Jewellery kan kjøpe smykker og kanskje en presang til noen hjemme? Det er også kafeer og kaffebarer som korter ned ventetiden til flyet går. Du finner også postkontor, minibank, og gratis Wi-Fi i en time.

  Transport

  Krakow Flyplass ligger ca 11 km vest for Krakow sentrum. Flyplassen ligger i umiddelbar nærhet til regionale veier og motorveien A4.

  Krakow flyplass har to busslinjer 208 og 292, i tillegg til en nattbuss: 902. Bussen bruker ca 40 minutter til Krakow sentrum. Du kan kjøpe billetter i Relay-kioskene på flyplassen, såvel som i billettautomater på busstoppene. Du kan også kjøpe av sjåføren, men pass på at du har eksakt beløp. De veksler ikke.

  Parkering

  Det er ikke lov til å stoppe på Krakow flyplass med mindre parkeringsområde er opplyst på et skilt.

  På Terminal 1 er det gratis drop-off område der du har lov til å stå i 5 minutter uten å forlate bilen.

  Langtidsparkering: Parkeringshus, ovenfor terminal 1. Denne parkeringsplassen koster 9 PLN for den første timen og deretter 10 PLN for andre time, 49 PLN etter 5 timer (som da regnes for en «hel dag». Hver dag etter dette koster 19 PLN, og hver dag etter to uker koster 9 PLN. Parkeringen på Terminal 2 koster 5PLN for hvert påbegynte 15 minutter.

  Nyttige Linker

  Krakow Flyplass Hjemmeside