Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ LAS VEGAS FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Las Vegas flyplass med Auto Europe

  Glitter, glamour, spenning og underholdning venter på deg i Las Vegas. Hent din leiebil på Las Vegas McCarran flyplass og kjør rett til den berømte gaten The Strip. Ta en tur til et kasino og prøv lykken, eller nyt av underholdning og show i verdensklasse. Du kan også oppleve hele verden i miniatyr, alt fra Paris, New York og Egypt. Dette er virkelig en by som har mye å by på, og med en leiebil fra Auto Europe så rekker du å se og gjøre alt. Kanskje du har en spesiell bil du alltid har drømt om å kjøre? Eller leter du etter en bil med god plass som passer for en road trip i California? Vi har det du leter, så kontakt oss i dag for gode tilbud!

  Flyplass

  Las Vegas McCarran Flyplass (LAS)
  Offisielt navn: McCarran International Airport
  Adresse: 5757 Wayne Newton Blvd, Las Vegas, NV 89119 , United States
  Flyselskaper: Det er over 30 flyselskaper på flyplassen. Noen av de som flyr fra Norge er SAS, Swiss, British Airways og United.

  Terminaler

  Flyplassen består av to terminalbygninger. Terminal 1 har 16 gater og Terminal 3 har 14 gater. Det går shuttle-buss mellom de to terminalene.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleiesenteret, Rent-a-Car Center, finner du på 7135 Gilespie Street. Det er shuttle-busser som tar deg fra terminalene til bilutleierne.

  Utleiere Åpningstider
  Alamo Man-søn: Hele døgnet
  Dollar Man-søn: Hele døgnet
  Hertz Man-søn: Hele døgnet
  National Man-søn: Hele døgnet

  Flyplassens fasiliteter

  Enten du leter etter tax free-varer, en ny outfit, høretelefoner, sportsutstyr, en ny bok eller en Las Vegas suvenir så finner du dette på flyplassen. Shoppingmulighetene er mange, og det samme er utbudet av spisesteder. Du kan velge mellom over hele 50 forskjellige restauranter. Siden flyplassen ligger i Las Vegas så finner du selvfølgelig spilleautomater overalt i terminalene, men husk på at du må være minst 21 år for å spille. På McCarran er det gratis wi-fi. Hvis du reiser med barn så kan du ta en tur til lekeområdet ved D området. Det finnes en helsestasjon, McCarran Medical, ved T1 Public Shopping Area. Det finnes et antall loungeområder på flyplassen der du kan slappe av før flyturen hvis du har medlemskap eller betaler en inngangsavgift. Minibanker finner du i begge terminalene og i Rental Car Center. Valutakontor finner du ved bagasjeområdene. Skulle du trenge assistanse under ditt opphold så kan du ta kontakt med en av informasjonsskrankene.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  McCarran flyplass ligger meget sentralt og det tar bare ca. 10 minutter med leiebil til The Strip. Til Las Vegas city er det ca. 25 km. Buss kjøres av selskapet RTC og kan ta deg til Las Vegas og omegn. Det er et antall shuttle-busser som tar deg til blant annet The Strip og til områder utenfor Las Vegas city. Det finnes mer enn 10 taxiselskaper utenfor terminalene som du kan velge mellom, men vær oppmerksom på at ikke alle tar kredittkort. Ønsker du litt mer luksus så er det også mulig å ta limousin fra Las Vegas flyplass.

  Nyttige linker

  Las Vegas Flyplass hjemmeside