Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ SPLIT FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Split flyplass med Auto Europe

  Med en leiebil fra Split flyplass kan du raskt komme deg til din destinasjon i Kroatia. Auto Europe har flotte leiebiler til gode priser, og du booker den enkelt online eller ved å ringe oss. Ønsker du å leie en kabriolet og kjøre ned til Dubrovnik eller trenger du en bobil slik at du kan ta med hele familien til øya Hvar? Bruk vår søkemotor og få opp en oversiktlig liste over tilgjengelige kjøretøy på ønsket destinasjon og dato. Kan det bli enklere? Kroatia er en populær feriedestinasjon, og dette er ikke uten grunn. Landet byr på både herlig vær, spennende kultur og flott natur. Med så mange byer å besøke i landet lønner det seg å ha bil slik at du ikke kaster bort verdifull tid på å sitte på tog og busser. Med en bil kan du reise i ditt eget tempo, og nyte friheten som det gir. Så hva venter du på? Kontakt oss i dag!

  Auto Europe har tilbydd bilutleie i over 60 år, og har fått den erfaringen som trengs for å gi våre kunder den perfekte billeie. Vi har biler tilgjengelig på mer enn 24 000 lokasjoner, og med vårt enorme utvalg kan vi skreddersy en leie til dine behov. Vi har både lokale og globale samarbeidspartnere av høy kvalitet. Når du bruker Auto Europe kan du vær sikker på at du får den beste sørvisen, og om du lurer på noe kan du ringe våre prisvinnende reservasjonsspesialister hver dag.

  Informasjon om flyplassen

  Flyplassen i Split har mer enn tre millioner passasjerer i året, og bare Zagreb flyplass er større i Kroatia. Flyplassen åpnet opprinnelig i 1931 i Sinj, men ble omplassert til Resnik på 1960-tallet. På starten av 1990-tallet avtok passasjertallet kraftig, og lastefly fra NATO og FN tok opp mye av kapasiteten under krigen med Jugoslavia.

  Split flyplass (SPU)
  Offisielt navn: Zracna luka, engelsk: Split Airport
  Adresse: Cesta dr. Franja Tudmana 1270, 21217 Kastel Stafilic
  Flyselskaper: Stort antall flyselskaper. Fra Norge flyr blant annet Norwegian og SAS.

  Hvor henter jeg leiebil på Split flyplass

  Det er enkelt å finne frem til din bilutleie på Split flyplass, da flere av utleierne har en desk i terminalen, og står vegg i vegg med hverandre. De befinner seg rett ved bussterminalen og parkeringsplassene, i nærheten av bagasjeområdet og hittegodskontoret. Nedenfor ser du en oversikt over et knippe av utleierne på Split flyplass og når de holder åpent.

  Bilutleiernes åpningstider

  Hertz Leiebil på Split flyplass Hertz på Split flyplass
  Cesta Dr. Franje Tuđmana 1270,
  Kaštel Štafilić, Kroatia 21217

  +385 21 895 230
  Åpningstider:
  Man-søn hele døgnet
  Alamo Leiebil på Split flyplass Alamo på Split flyplass
  Cesta Dr. Franje Tuđmana 1270,
  Kaštel Štafilić, Kroatia 21217

  +385 21 895 018
  Åpningstider:
  Man-søn 7:00 - 23:00
  Carwiz Leiebil på Split flyplass Carwiz på Split flyplass
  Cesta Dr. Franje Tuđmana 1270,
  Kaštel Štafilić, Kroatia 21217

  +385 21 686 079
  Åpningstider:
  Man-søn hele døgnet
  Firefly Leiebil på Split flyplass Firefly på Split flyplass
  Cesta Dr. Franje Tuđmana 1270,
  Kaštel Štafilić, Kroatia 21217

  +385 21 895 230
  Åpningstider:
  Man-søn 7:00 - 22:00
  Avantcar Leiebil på Split flyplass Avantcar på Split flyplass
  Cesta Dr. Franje Tuđmana 1270,
  Kaštel Štafilić, Kroatia 21217

  +385 21 895 075
  Åpningstider:
  Man-søn 8:00 - 21:00

  Terminal

  Flyplassen fikk en mye etterlengtet ny terminal i 2019 og tredoblet med det arealet. Passasjertallet doblet på bare noen år før dette, og ekspansjonen var dermed sårt trengt. Det er blant de travleste terminalene i Kroatia med rundt tre millioner besøkende i året, og øker stadig. Terminalen går over tre etasjer.

  Flyplassens fasiliteter

  I butikken Mini Market finner du alt fra suvenirer til aviser, og i taxfree-butikken kan du kjøpe med deg alt fra kosmetikk til alkohol. Det finnes en restaurant i både innenriks- og utenriksdelen av flyplassen, hvor du kan få deg noe godt å spise og bli klar før flyturen. Flyplassen har både bank og minibanker. Dersom du ønsker å slappe av i ekstra behagelige omgivelser kan du ta turen til flyplassens businesslounge i øverste etasje.

  Hvordan komme seg til og fra Split flyplass

  Split flyplass befinner seg cirka 20 kilometer fra Split dersom du velger å leie bil fra Split flyplass. Bare følg motorvei 8 østover eller den mer sceniske kystvei 409. Busselskapet Pleso Prijevoz kjører til sentrale Split og korresponderer med ankomster og avganger på flyplassen. Like ved flyplassen går det lokalbuss til Split, Trogir og Kastel Stari. Man kan også ta taxi fra flyplassen. I høysesongen er det også mulig å ta en høyhastighetsferje som går bare 500 meter fra flyplassen.

  Parkering

  Det er 502 parkeringsplasser på flyplassen, og de første 15 minuttene er gratis. Parkeringsplassen er samme sted hvor du henter ut din leiebil på Split flyplass. Parkeringen betales med kontanter, enten i en automat eller i skranken. Sentrale Split er delt inn i fire soner, med forskjellige tidsrestriksjoner og priser. Les parkeringsskiltet for mer informasjon om hva som gjelder der du parkerer.

  Nyttige lenker

  Split flyplass hjemmeside

  Ekstra info om Split flyplass

  Split flyplass
  Kaštel Štafilić, Kroatia, 21217
  IATA-kode: SPU
  ICAO-kode: LDSP
  Wikipedia-artikkel
  Breddegrad: 43.538889
  Lengdegrad: 16.298056

  Generell informasjon: Split flyplass betjener Kastela og Split, og befinner seg 12 kilometer øst for sistnevnte.