Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I ST PETERSBURG

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i St Petersburg med Auto Europe

  Auto Europe kan med glede tilby deg mange billige priser på leiebil i St Petersburg! Bruk vår søkemotor nå og velg blant mange rimelige biler som du kan hente både i byen eller på St Petersburg flyplass. Les videre for mer inspirasjon til ditt besøk i denne utrolige byen!

  Russlands nest største by er stappfull med fasinerende historiske severdigheter, alt fra fargerike katedraler til praktfulle palasser. Start med å ta turen til en av St Petersburg eldste bygninger, Peter-Paul-festningen. Her finner man også den vakre Peter-Paul-katedralen, den eldste av sitt slag i denne byen. Ta bilen videre til den imponerende katedralen Sobor som er tydelig inspirert av St Peters-katedralen i Roma. På gaten Konyushennaya Ploshchad finner du kirken Church of the Saviour Not Made by Human Hand, og like ved ligger byens landemerke, den fargerike kirken Church of the Saviour on Spilled Blood. Sving ut på veiene igjen og kjør en kilometer til berømte Hermitage, et av verdens eldste og største kunstmuseer. Ikke langt herfra ligger et annet populært museum, The Russian Museum. Med bil kan du også enkelt og komfortabelt ta deg til det utrolige Peterhof-palasset (30 km fra St Petersburg) som med sin flotte arkitektur og fantastiske hage minner om franske Versailles.

  Langs byens paradegate, Nevsky Prospekt, finner du både mange butikker og restauranter, men hvis været er dårlig så kanskje det frister mer med en tur til Gostiniy Dvor, et stort innendørs shoppingsenter som også ligger på paradegaten. Det er mange kjente russere som har kulturbyen St Petersburg som hjemby, blant annet ballerinaen Anna Pavlova og komponisten Pjotr Tchaikovsky. Besøk et av byens vakre teatre og hør på Tchaikovskys vakre musikk eller se på imponerende ballettforestillinger på scener der Pavlova en gang i tiden stod. St Petersburg er en stor og spennende by, og akkurat derfor bør du la Auto Europe hjelpe deg med å finne bilen som komfortabelt tar deg dit du skal!

  Trafikk og parkering

  Køer er ikke uvanlig i St Petersburg så smør deg med tålmodighet når du setter deg bak rattet. Det er ikke nødvendigvis vanskelig å finne et sted å parkere, men det å finne et trygt sted å parkere derimot, kan være noe vanskeligere. Borttauing er vanlig ved ulovlig parkering. For enkel og smidig bilutleie i St Petersburg, kontakt Auto Europe i dag!

  Geografisk informasjon

  St Petersburg har både vært Russlands hovedstad og endret navn et flertall ganger, byen ble tidligere kalt Petrograd og Leningrad. Byen er også kjent som Nordens Venezia da den er bygget på vann og har over 800 broer. Europas fjerde største by har et fuktig og kaldt klima store deler av året. Under vinteren så kan du forvente deg temperaturer helt ned til -20 grader, og om sommeren ligger de på ca. 20-25 grader. Under sommeren så kan man oppleve White Nights, lyse sommernetter som minner om de vi har i nordlige deler av Skandinavia. St Petersburg ligger 425 km fra Petrozavodsk, 140 km fra Vyborg, 50 km fra Gatchina, 295 km fra Pskov, 715 km fra Moskva, 25 km fra Pushkin og 195 km fra Novgorod.

  St Petersburg flyplass

  Du kan fly til St Petersburg flyplass (Pulkovo Airport) fra Oslo Gardermoen med blant annet SAS, Lufthansa, KLM og Finnair.

  St Petersburg flyplass (LED)
  Adresse: : Pulkovskoye Shosse, 41, lit. ZL, Saint Petersburg, 196140
  Hemsida: www.pulkovoairport.ru
  Telefon: +7 812 337 38 22

  Kollektivtrafik

  Byens fem togstasjoner er; Moskovsky Vokzal, Ladozhsky Vokzal, Vitebsky Vokzal, Baltiisky Vokzal og Finlyandskiy Vokzal. Togene fra disse stasjonene tar deg til andre russiske byer og til land som Finland, Polen og Tyskland. Byens t-banesystem er moderne og har fem linjer: rød, blå, grønn, oransje og lilla. Trikk, buss, trolleybuss, marshrutka (private minibusser) og vanntaxi er andre transportalternativer i denne byen. Båtene fra Sverige, Finland og Latvia legger til i havnen Morskoy Vokzal, og hvis du kommer fra en russiske destinasjon så legger man vanligvis til i havnen Rechnoy Vokzal.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Saint Petersburg