Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I MOSKVA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Moskva – Beste pris garantert

  Magiske Moskva ligger i Vest-Russland, og er en av 29 byer der du kan hente din billige bil som du har booket hos Auto Europe! En leiebil i Moskva gir deg muligheten til å legge opp dagene helt etter ditt eget ønske. De ortodokse kirkene preger bybildet, og den aller mest ikoniske bygningen i Russland er den fargerike Vasilijkatedralen på Den Røde Plass. Denne historiske katedralen ble bygget på 1500-tallet, og er et symbol for erobringen av Kazan. Ikke langt fra torget ligger en noe morbid severdighet, Leninmausoleet, der du kan se den tidlige politiske lederen sin balsamerte kropp. Ikke glem å ta en rundtur i Russlands maktsentrum Kreml som også ligger i dette området.

  En del av et besøk i Russland består selvfølgelig av å smake på den lokale maten. Russiske spesialiteter er blant annet borsch (rødbetssuppe), sashlik (lammekebab), piroshki (piroger), blini (pannekaker) og ikke å forglemme; kaviar og vodka! Etter en god russisk middag kan du sette kursen mot det berømte teateret Bolshoi og nyte av opera- og teaterstykker i verdensklasse. Shoppingen i hovedstaden byr på alt fra små suvenirer til eksklusive luksusvesker. I det store kjøpesenteret GUM, som ligger like ved den røde plass, finner du et stort antall kjente europeiske og amerikanske butikker. Etter noen timer i kjøpesenteret kan du gå opp og ned langs gatene Arbat, Tverskaya og Tretyakovsky Proyezd. Her finner du alt fra Babushka-dukker til Ferraris.

  Fra Moskva kan du også ta ditt livs togtur med den Den Transsibirske Jernbanen. De tre hovedlinjene er; Moskva til Vladivostok gjennom hele Sibir (Trans-siberian), Moskva til Beijing (Trans-Machurian) eller Moskva til Bejing via Mongolia (Trans-Mongolian). Enten din reise starter eller ender opp i Moskva - Auto Europe har din leiebil i Russland!

  Trafikk og parkering

  I sentrale Moskva er det ofte mye kø så smør deg med tålmodighet når du setter deg bak rattet. Byen har tre større ringveier; MKAD er den ytterste, så kommer Third Ring Road og den innerste er Garden Ring. Ikke forvent deg at alle dine medtrafikanter følger (eller kan) trafikkreglene, da det i Russland dessverre er mulig å kjøpe førerkort. Moskva har forskjellig gateparkeringssoner, men det anbefales at du parkerer på en overvåket parkering da det ikke er uvanlig med innbrudd.

  Geografisk informasjon

  Russland er verdens største land og grenser til Norge, Finland, Ukraina og Kina. Moskva ligger en time etter Norge under sommertiden og to timer etter under vinterstid. Hovedstaden har fire distinkte årstider. Om vinteren går temperaturene ned mot -20 grader, og om sommeren kan de gå over 25 plussgrader. Skal du reise utenfor hovedstadens grenser? Auto Europe har mange bilkategorier og billige priser slik at du komfortabelt kan ta deg de 715 km til St Petersburg, 420 km til Niznij Novgorod, 805 km til Kazan eller de 1050 km til Samara. Hos oss er bilutleie i Moskva enkelt!

  Flyplass

  Det er tre større internasjonale flyplasser i Moskva, og hos Auto Europe kan du booke en leiebil fra dem alle! Bruk vår søkemotor i dag og spar penger!

  Moskva Domodedovo flyplass (DME)
  Adresse: Domodedovsky District, Moskva Oblast, Russland
  Telefon: +7 (495) 933 66 66
  Leiebil på Domodedovo flyplass

  Sheremetyevo flyplass (SVO)
  Adresse: Khimki town, Moscow Region, 141400, Russland
  Telefon: +7 (495) 578 65 65
  Leiebil på Sheremetyevo flyplass

  Vnukovo flyplass (VKO)
  Adresse: Vnukovo, Moscow Oblast, Russland
  Telefon: +7 (495) 937 55 55

  Offentlig Transport

  Byen har et enormt t-banenettverk med tolv linjer som tilsammen utgjør 300 kilometer. T-banen går mellom 05:30-01:00. Å ta t-banen er en opplevelse i seg selv, da stasjonene er meget vakre. Ikke bli forbauset hvis du møter på en hjemløshund i kupeen, her er det varmt og hvis de er heldige kan de snike til seg en bit mat fra reisende. Moskva har både offentlige og private busselskaper. De private kjenner du igjen ved at de har en E eller en K foran bussnummeret. Busstoppene er markert med en A på bakken. Marshrutka er private minibusseselskaper, og de stopper der du ønsker hvis du roper høyt og tydelig. Mesteparten av trikkene går i byens utkanter og stoppene er markert med bokstavene TP. De elektriske trolleybussene sine stopp er markert med en T. I Moskva finnes det hele ni togstasjoner; Yaroslavlsky, Savyolovsky, Rizhsky, Paveletsky, Kursky, Kievsky, Kazansky, Belorussky og Leningradsky. Fra disse kan du ta deg til blant annet St. Petersburg, Kaliningrad, Latvia, Polen, Finland, Tyskland, Ukraina, Sibir, Mongolia og Kina.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Moskva