Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I TIRANA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Tirana – Finn din perfekte leiebil

  Tirana er hovedstaden og den største byen i Albania. Med en leiebil i Tirana sparer du masse med tid slik at du rekker å se og gjøre så mye mer. Kjør til byens sentrum og besøk det nasjonalhistoriske museet, byens nasjonalteater, moskeen Et`hem Bey og klokketårnet Kulla e Sahatit. De ligger alle rundt byens hjerte, torget Skanderbeg. Ved torget ligger også kunstmuseet Galeria Kombëtare e Arteve Figurative. Andre museer som er verdt et besøk er Mezuraj og Muzeu I Orëve. Ikke glem å ta en tur til Sheshi Nënë Tereza, torget tilegnet den albanske helgenen Moder Teresa. Like ved dette torget ligger også stadion Qemal Stafa der det ofte holdes fotballkamper. Ta turen innom en av byens mest populære parker, Rinia. Her kan du ha en koselig piknik, spise middag på en av restaurantene eller ta et slag med bowling. Ikke langt fra parken ligger det en arkitektur-severdighet som er en av byens landemerker, bygningen Piramida. Avslutt dagen med å ta kabelbanen til toppen av fjellet Mount Dajiti (1612 m.o.h) der du kan nyte av en vakker utsikt over hovedstaden. Hos Auto Europe kan du booke en billig leiebil i ni albanske byer. Disse er Tirana, Durrës, Gjirokaster, Korce, Kukes, Pogradec, Saranda, Shkodër og Vlora. Gjennom å samle alle de beste prisene til de ledende utleierne i Albania gjør vi det enkelt å leie bil!

  Trafikk og parkering

  Veistandarden kan variere i Albania. De mindre veierne utenfor byene kan være vanskelig å ta seg frem på, spesielt under vinteren. Det er lurt å unngå å kjøre om natten. Kjørelyset skal alltid være på. Det anbefales at du ikke lar verdisaker ligge igjen i en parkert bil.

  Geografisk informasjon

  Tirana har et behagelig middelhavsklima. Somrene er varme og vintermånedene er milde. Det er ingen tidsforskjell mellom Norge og Albania. Fra Tirana er det 30 km til Kruja, 38 km til Durrës, 44 km til Elbasan, 100 km til Shkodër, 103 km til Berat, 104 km til Fier, 128 km til Pogradec, 153 km til Vlorë og 280 km til Sarandë. Fra Albanias hovedstad er det til 135 km til Montenegro, 155 km til Kosovo, 200 km til Hellas og 105 km til Makedonia.

  Flyplass

  Byens flyplass ligger bare 17 kilometer fra sentrum, og hit flyr flyselskaper som blant annet British Airways, Lufthansa og Aegean.

  Tirana Flyplass
  Adresse: Airport Road Rinas, 1504, Albania
  Hjemmeside: Tirana Flyplass
  Telefon: +355 4 2381 800

  Offentlig Transport

  Det går busser rundt i Tirana og til byer som Berati, Saranda, Kruja, Durrës og Lezha. Byens taxier er gule. Hvis du ikke har lyst til å være avhengig av offentlig transport så kan Auto Europe hjelpe deg med å finne frem til de beste prisene på bilutleie i Tirana. Bruk vår søkemotor i dag og finne bilen og prisen som passer din Albania-tur aller best!

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Tirana

  Leiebil fra Tirana Flyplass